Vodafone spouští jako první operátor funkci OneNumber i pro chytré hodinky Xiaomi

Vodafone spouští jako první operátor funkci OneNumber i pro chytré hodinky Xiaomi
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Do konce dubna je možné pořídit si OneNumber na 3 měsíce zdarma, poté stojí služba 99 korun měsíčně
  • K dispozici je i pojištění od 49 Kč měsíčně

Není potřeba řešit, jestli se mobil vejde do kabelky, kapsy nebo nebude překážet při sportování. Telefon může zůstat doma a stejné telefonní číslo, na které už je zákazník zvyklý, lze používat i v chytrých hodinkách. Umožňuje to služba OneNumber a na výběr jsou už hodinky tří značek, u kterých Vodafone tuto inovativní službu garantuje. Jde o Apple, Samsung a ode dneška také Xiaomi. Pojištění Vodafone Care přitom kryje náhodné poškození i krádež hodinek.

Z hodinek je možné telefonovat na tísňové linky

V nabídce Vodafonu přibyly ode dneška chytré hodinky Xiaomi Watch 2 Pro LTE, zvětšil se tak výběr zařízení, která lidem umožňují telefonovat snadno ze zápěstí a přitom používat stále jen jedno telefonní číslo. Vodafone totiž zároveň rozšířil podporu chytrých hodinek, u kterých garantuje službu OneNumber.

Lidé sahají po chytrých hodinkách a službě OneNumber, protože například při sportování už je netíží mobil v kapse. Rodina se jim dovolá kamkoli. V klidu vyřídí i důležitý pracovní hovor a když vyrazí na párty, nemusí se bát, že telefon ztratí nebo jim ho někdo ukradne. Mám radost, že jsme ode dneška rozšířili portfolio hodinek, které tuhle inovativní službu umožňují. Zároveň doporučuji koupit si Xiaomi Watch Pro 2 LTE výhodně přímo u Vodafonu,“ říká Zohar Weitz, viceprezidentka Vodafonu pro spotřebitelský segment. Službu OneNumber a Vodafone eSIM lze aktivovat i na hodinkách zakoupených u jiného prodejce, je ovšem nutné si předem ověřit, že jsou dotyčné hodinky určeny pro distribuci v zemích EU, jinak hrozí, že nebudou správně fungovat.

Díky řešení eSIM mohou hodinky Xiaomi mít i své, na telefonu nezávislé číslo. V každém případě (s aktivní službou OneNumber i bez ní) je možné z hodinek telefonovat na tísňové linky.

Na tři měsíce zdarma

Do konce dubna je možné pořídit si službu OneNumber na 3 měsíce zdarma. Poté stojí 99 korun měsíčně. Kromě hodinek Xiaomi si OneNumber mohou už delší dobu zapnout zákazníci s hodinkami Apple Watch Series 4 a novějšími, ale i majitelé hodinek Samsung. Vedle těchto garantovaných tří značek je možné OneNumber využívat také u jiných zařízení, která podporují eSIM, LTE volání a umějí naskenovat QR kód potřebný pro aktivaci služby – třeba v tabletu nebo v chytrých hodinkách ostatních výrobců.

Zároveň už Vodafone nabízí pojištění nejen telefonů nebo tabletů, ale i chytrých hodinek zakoupených u Vodafonu. Ať už jde o rozbití nebo poškození vodou i krádež. Pojištění stojí od 49 korun měsíčně, spravuje se online a platí doma i na cestách v zahraničí.

Xiaomi Watch 2 Pro LTE

Konstrukce47,6 × 45,9 × 11,8 mm, 55 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm)
DisplejAMOLED, 1,43" (466 × 466 px)
SystémWear OS, kompatibilní s: Android
KonektivitaBluetooth: 5.2, LTE, Wi-Fi, NFC
Akumulátor495 mAh, nabíjení: ?
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze