AirPods Pro s USB-C by měla přijít ještě letos

AirPods Pro s USB-C by měla přijít ještě letos
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Zmínky se objevují v iOS 16.4
  • Příchod v polovině roku potvrdil i uznávaný analytik

Zatímco u iPhonů se stále ještě spekuluje, jak Apple naloží s povinným přechodem na USB-C, u ostatní elektroniky je tento trend nevyhnutelný. A zatímco jsme loni mohli obdivovat pouzdro sluchátek AirPods s USB-C jen jako kutilský projekt, letos se něčeho takového dočkáme v oficiálním provedení. Tvrdí to uznávaný analytik Ming-Chi Kuo.


Podle jeho příspěvku na sociální síti se objeví USB-C verze sluchátek AirPods Pro 2, jejíž hromadné dodávky se očekávají ve 2. až 3. čtvrtletí roku 2023. Kuo tuto změnu naznačil v reakci na tweet uživatele Twitteru @aaronp613, který si všiml odkazů na nové číslo modelu AirPods (A3048) spolu s novým číslem modelu pouzdra AirPods (A29680) v systému iOS 16.4.

Apple loni v září uvedl na trh druhou generaci sluchátek AirPods Pro s portem Lightning a kompatibilitou s nabíječkami MagSafe, Qi a nabíječkami pro Apple Watch. Společnost s pouzdrem představila i několik dalších nových funkcí, včetně reproduktoru, který vydává zvuk při jejich vyhledávání pomocí aplikace Find My, a také vestavěného poutka, na které lze připevnit šňůrku. Není jasné, jestli nové nabíjecí pouzdro přinese ještě nějaké funkce navíc. Je také možné, že ho Apple bude prodávat samostatně.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze