ASUS ZenFone 6, nebo Pixel 3 XL? Vyberte lepší fotomobil!

ASUS ZenFone 6, nebo Pixel 3 XL? Vyberte lepší fotomobil!
  • Oba dva smartphony disponují senzory dodanými Sony
  • Ve srovnání najdete rovněž fotografie pořízené nočním režimem

Tentokrát jsme se rozhodli porovnat nedávno představený ASUS ZenFone 6, který překvapil originálním řešením v podobě unikátního otočného fotoaparátu, s populárním Google Pixelem 3 XL, jenž je považován za jeden z nejlepších fotomobilů na trhu. Jak si oba dva telefony vedly, můžete sami zhodnotit u série srovnávacích snímků. Do srovnání jsme se rozhodli přidat i několik záběrů pořízených speciálním nočním režimem.

ASUS ZenFone 6 – preview

U obou dvou srovnávaných smartphonů dodává senzory fotoaparátů Sony. V modulu s výklopným fotoaparátem nového ASUSu tak najdeme kvalitní 48megapixelový senzor Sony IMX586 se světelností f/1.8, jemuž dělá společnost 13megapixelový širokoúhlý fotoaparát. Tomu naštěstí nechybí užitečná funkce korekce zkreslení efektu rybího oka. V případě Google Pixelu 3 XL se na zadní straně nachází pouze jeden snímač, a to Sony IMX363, který disponuje 12megapixelovým rozlišením a identickou světelností f/1.8. Na rozdíl od ZenFonu 6 se však může Pixel 3 XL pochlubit užitečnou optickou stabilizací.

Srovnávané fotografie byly pořízeny vždy ze stejného místa se zapnutým automatickým režimem. První snímek (posuvník úplně vpravo) patří Google Pixelu 3 XL, druhý pak ASUSu ZenFone 6 (posuvník umístěn vlevo).

Fotografie si pro prohlédnutí detailů v plném rozlišení můžete přiblížit v galerii níže pomocí ikonky lupy. Do komentářů nám nezapomeňte napsat, které snímky se vám více líbily.

Google Pixel 3 XL
ASUS ZenFone 6
Diskuze ke článku
Blů san
Dokud to neohodnotí chcanka Blue Sun, tak to vítěze nemá.
Pepek
Přesně tak neukvapujme se a vyčkejme společně až to ohodnotí blue sun...
Martin
Proč ste nezahrnuli i OnePlus 7 Pro ?
.
Asus nic moc :/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze