Červencová aktualizace Pixelů vylepšuje čip Titan M i detekci povelu „Ok Google“

3
 Červencová aktualizace Pixelů vylepšuje čip Titan M i detekci povelu „Ok Google“
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Automatická detekce hudby hrající v okolí by nyní měla fungovat spolehlivěji
  • Nespecifikovaného vylepšení se dočkal rovněž bezpečnostní čip Titan M

Stejně jako každé první pondělí v měsíci obdržely i tentokrát Pixely od Googlu svůj pravidelný příděl měsíčních aktualizací.

Kromě standardních vylepšení v podobě aktuálních bezpečnostních záplat bylo tentokrát zapracováno rovněž na detekci slovního povelu „Ok Google“ sloužícího ke spuštění chytrého asistenta. Úprav se však dočkala také funkce automatické detekce hudby hrající v okolí uživatele, která by nyní měla fungovat spolehlivěji.

Vývojáři se rovněž zaměřili na dedikovaný bezpečnostní čip Titan M, jenž by měl nyní lépe fungovat. Ten je dostupný i u Pixelů 3a (XL) na rozdíl od dedikovaného procesoru Pixel Visual Core, který urychluje zpracování pořízených fotografií. Tovární obrazové soubory stejně jako OTA aktualizace v ZIP formátu jsou k dispozici na serverech Googlu. Pokud na aktualizaci nespěcháte, stačí vyčkat, než se update dostane i na váš Pixel.

Diskuze ke článku
Jakub
Nainstalováno. Kromě prvních updatu jako vždy, žádnou změnu nepozoruji :) Už aby tu bylo Q s tmavým režimem, to je jediné co mě štve.
Honza
Neni to spis cervencova aktualizace? ????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze