Do červené se zbarvují i iPhony 8, byla představena edice (PRODUCT)RED

Do červené se zbarvují i iPhony 8, byla představena edice (PRODUCT)RED
  • Apple je již více než 10 let partnerem iniciativy (RED), která bojuje proti šíření HIV/AIDS
  • Stejně jako loni se i letošní iPhony objevují ve speciální červené edici
  • Vlajkový iPhone X dostane pouze speciální červené pouzdro

Apple se může pochlubit již jedenáctiletým partnerstvím s iniciativou (RED), která bojuje proti šíření nemoci AIDS, a to především v rámci nejvíce ohroženého kontinentu, tedy Afriky. Z každého prodaného výrobku spadajícího do kategorie (PRODUCT)RED věnuje Apple příspěvek organizaci, která jej v celé výši poskytne právě na boj s touto zákeřnou nemocí. Prodejem produktů Apple spadajících do kategorie (PRODUCT)RED (jde nejen o iPhony, ale i hodinky Watch, pouzdra a další doplňky) již bylo vybráno 160 miliónů dolarů.

Apple iPhone 8 a iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 a iPhone 8 Plus v edici (PRODUCT) RED

V letošním roce se tak zbarvily iPhony 8 a 8 Plus do poměrně elegantní červené barvy, která alespoň částečně oživuje již notně okoukaný vzhled. Speciální edici bude možné objednávat od 10. dubna. Cenově se nová verze nebude nijak lišit. Menší iPhone tak vyjde na 20 990 Kč, verze s přídomkem Plus bude začínat na 23 990 Kč.

Menším překvapením může být, že se červené edice nedočkal nejlépe vybavený iPhone X. V jeho případě si můžete pouze dokoupit červená pouzdra a tímto způsobem přispět.

Apple iPhone X
Červené pouzdro pro iPhone X

Zdroj: apple.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze