„Hloupé“ a hříšně drahé, to jsou mechanické Apple Watch ze Švýcarska

1
„Hloupé“ a hříšně drahé, to jsou mechanické Apple Watch ze Švýcarska
Fotografie: H. Moser & Cie
  • Vyrobeno má být pouze 50 exemplářů
  • Cena hodinek dalece přesahuje půl milionu korun

Pokud fandíte ruské společnosti Caviar, která se proslavila vyšperkovanými verzemi iPhonů nebo telefonů Samsung, mohl by vás zajímat i nejnovější počin švýcarského výrobce H. Moser & Cie. Ten představil klon extrémně populárních Apple Watch s názvem „Swiss Alp Watch“. Hodinky přitom na první pohled nemáte šanci rozpoznat od klasických Apple Watch, tedy alespoň pokud u nich není vystavená cenovka. Za tento švýcarský skvost s přídomkem „Final Upgrade“ (první verzi hodinek výrobce představil již v roce 2016) totiž zaplatíte 30 800 amerických dolarů, tedy v přepočtu zhruba 660 tisíc korun, za které byste si jinak mohli koupit solidně vybavený vůz.

Na ciferníku, jehož černé pozadí má absorbovat až 99,965 % světla, najdeme kromě decentních ručiček také ukazatel načítání od Applu. Švýcarský výrobce si těmito hodinkami celkově tak trochu utahuje z Applu a jeho technologií. V marketingových materiálech najdeme vypsané přednosti, jako například: „bez nutnosti aktualizovat, absence otravných notifikací nebo zbytečných funkcí“. O tom, že mají být hodinky velmi exkluzivní svědčí také pouze 50 vyrobených exemplářů. Více informací můžete dohledat přímo na stránkách společnosti H. Moser & Cie .

Diskuze ke článku
Števo Mikolaj
Števo Mikolaj
nebyť Apple a ich ikonických hodiniek, by mali dizajnéri spoločnosti H. Moser & Cie kolečko načítania doteraz nad hlavami :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze