HTC Vive stojí po velké slevě nově 18 999 Kč

3
HTC Vive stojí po velké slevě nově 18 999 Kč
  • HTC Vive zlevnilo v rámci podzimních akcí na 18 999 Kč
  • Jedná se o 7tisícovou slevu oproti dosavadní ceně a balení zůstává stále stejné
  • K samotnému zařízení tedy dostanete i headset a především dva pohybové ovladače

HTC se před pár lety povedlo rozvířit vody virtuální reality se svým zařízením Vive, na kterém spolupracovalo společně s vývojáři z legendární herní společnosti Valve. Už tomu je nějaký ten pátek, co si může každý Vive koupit, ale přes velmi kladné ohlasy a mnohá ocenění bylo toto VR zařízení jedním z nejdražších a mnoho lidí svou cenovkou mohlo odradit. To se však nyní mění.

Vive totiž nyní na našem trhu koupíte již za 18 999 Kč, což je masivní sleva oproti původní cenovce kolem 26 tisíc a jen o nějaké dva tisíce více, než dáte za pravděpodobně největšího konkurenta v podobě Oculus Rift HD. Vive má však podle mnohých značně pokročilejší technologii, a není tedy divu, že je mezi vývojáři tím nejpopulárnějším a primárním zařízením pro vývoj VR zážitků všeho druhu, což má rozhodně své výhody.

Navíc na rozdíl od Oculusu dostanete s Vive za novou cenu nejen dvě nutné základové stanice pro sledování pohybu v prostoru, ale také dva pohybové ovladače, které u žádných jiných VR brýlí v základním balení nejsou a chybět nesmí samozřejmě ani přidaný headset.

HTC Vive – CES 2017

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Petr
Kdyť Oculus je v setu s ovladači dostupný za 399 USD, tak jakých 17k bez ovladačů?
Martin P
Tak až to bude za 10K at se ozvou za tu nemu oničem VR je v plenkách.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze