Huawei na Valentýna zlevňuje! Telefony, tablety i hodinky koupíte se slevou až 30 %

1
Huawei na Valentýna zlevňuje! Telefony, tablety i hodinky koupíte se slevou až 30 %
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Valentýnská nabídka společnosti Huawei probíhá od 1. do 14. února
  • K tabletu Huawei MatePad Pro zájemci zdarma obdrží klávesnici i stylus

Už od 1. února můžete nakoupit chytré dárky u Huawei se slevou až 30 %. Výrazně nižší ceny najdou zájemci u nejnovějších sluchátek s aktivním potlačením hluku okolí FreeBuds Pro, chytrých hodinek Watch GT 2 i mobilní vlajkové lodi značky Huawei, fotomobilu Mate 40 Pro. Valentýnská akce společnosti Huawei probíhá u partnerů Alza.cz, CZC.cz, Quadrio, Datart, Mall.cz, Planeo a dalších. Od 4. února pak vypukne také na e-shopu Huawei.cz.

Oblíbená sluchátka a Huawei Mate 40 Pro

Užitečným dárkem, který potěší nejen hudební fanynky a fanoušky, ale i často telefonující manažerky a manažery, jsou FreeBuds Pro. Bezdrátová sluchátka oceněná v mnoha nezávislých testech poskytují nejen nerušený poslech, ale poslouží i jako odhlučněné handsfree pro telefonování i na těch nejrušnějších místech. FreeBuds Pro koupíte v rámci akce za 3 499 Kč (běžná cena 4 399 Kč).

Na telefonování, sledování filmů i hraní her se skvěle hodí telefon P Smart 2021, který bude k mání za 4 499 Kč (běžně za 5 499 Kč). Svou lásku pak můžete obdarovat i vyhlášeným fotomobilem – modelem Mate 40 Pro. Ten bude v prodeji za 27 999 Kč.

On-line výuka s šikovným tabletem

V době koronavirové pandemie vaši blízcí jistě ocení i tablet, se kterým se lze jednoduše připojit například k online výuce nebo webovým seminářům. Exkluzivně pouze na e-shopu Huawei.cz seženete od 4. února za 12 999 Kč osvědčený MatePad Pro se 128GB pamětí. V uvedené ceně k němu navíc dostanete i stylus (M Pencil) pro pohodlné ruční psaní i kreslení a klávesnici, která zároveň slouží jako bezpečnostní obal přístroje. Běžná cena samotného tabletu bez příslušenství je přitom 15 990 Kč.

Nejvzácnějším darem je pochopitelně zdraví. To sice bohužel nikomu věnovat nedokážeme, ale chytré hodinky Watch GT 2 nebo třeba Watch Fit jej obdarovanému pomohou alespoň ohlídat. Oba modely monitorují například kvalitu spánku a úroveň stresu, stejně tak jsou skvělými průvodci prakticky pro téměř jakoukoliv sportovní aktivitu. Navíc umí měřit i okysličení krve (SpO2) a samozřejmě srdeční tep. Jako valentýnský dárek Watch GT 2 pořídíte za 3 399 Kč (místo obvyklých 4 899 Kč), Watch Fit pak vyjdou na 1 999 Kč (běžná cena 2 499 Kč).

Huawei Watch GT 2

Co musíte vědět, než začnete nakupovat

Valentýnská nabídka společnosti Huawei probíhá od 1. 2. do 14. 2. u partnerů Alza.cz, CZC.cz, Smarty.cz, Planeo, Datart, Mall.cz, OKAY, Quadrio a Huawei Experience Store. Od 4. 2. se přidá také Huawei Store (huawei.cz). Slevy dosahují až 30 %. Kompletní přehled valentýnské akce u všech partnerů najdete na tomto odkazu.