LG K62 a K52 jsou novinky s 6,6" displeji a čtveřicí fotoaparátů

LG K62 a K52 jsou novinky s 6,6" displeji a čtveřicí fotoaparátů
Fotografie: mobilenet.cz
  • Telefony jsou z velké části identické
  • Liší se úložiště, model K62 má 128GB, K52 64GB
  • Hlavní fotoaparáty disponují 48 megapixely

LG pomalu obnovuje své portfólio a například předevčírem jsme se dočkali novinky K42. Tu doplní LG K52 a LG K62, jak informuje gsmarena.com. Oba mobily si jsou velmi podobné, proto si je představíme společně.

Obě novinky disponují 6,6palcovým Full HD+ displejem s poměrem stran 20:9. Poháněny jsou osmijádrovým blíže nespecifikovaným procesorem spjatým se 4GB operační pamětí. LG K62 nabízí 128GB úložiště, model K52 64GB. V obou případech však nechybí slot pro paměťové karty. Nasazen je Android 10 a čtečku otisků prstů hledejte u obou na pravém boku.

LG K52

Hlavní fotoaparát je v obou případech vybaven 48 megapixely. Doplňuje jej 5megapixelový ultraširokoúhlý objektiv, 2megapixelový makro snímač a 2megapixelový portrétní fotoaparát. Na čelní straně, konkrétně ve formě průstřelu v displeji, najdeme 32megapixelový selfie fotoaparát, respektive 13megapixelový selfie fotoaparát u méně vybaveného LG K52. Z dalších vlastností můžeme jmenovat plnění vojenského standardu MIL STD-810G, což znamená, že jsou telefony odolné vůči pádům a teplotním výkyvům. Potěší také, že zadní strany obou telefonů jsou matné.

Baterie mají shodnou kapacitu 4 000 mAh a nabíjení probíhá skrze USB-C, nechybí ani 3,5mm jack. Obě novinky by se měly na vybraných trzích objevit v průběhu října.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze