Nová předplacenka Vodafonu: max. 30 Kč/den, pak neomezené volání, SMS a 300 MB dat

18
Nová předplacenka Vodafonu: max. 30 Kč/den, pak neomezené volání, SMS a 300 MB dat
Fotografie: vodafone.cz
  • Od 1. srpna Vodafone uvádí novou Předplacenou kartu 30
  • V ní bude stát minuta volání, SMS zpráva i 10 MB dat vždy 3 koruny
  • V případě, že však zákazník utratí 30 Kč za den, až do půlnoci má k dispozici neomezené volání a SMS do všech sítí a současně 300 MB dat zdarma

Od 1. srpna uvede Vodafone na trh novou Předplacenou kartu 30. Minuta volání, SMS zpráva i 10 MB dat budou stát vždy 3 koruny, jak se lze dočíst přímo na oficiálních stránkách operátora. Tyto ceny ovšem platí pouze do chvíle, než zákazník utratí za den 30 korun. Pak už získá až do půlnoci neomezené volání a SMS do všech sítí a současně 300 MB dat zdarma.

Předplacenka Vodafone 30 Kč

Jsou dny, kdy telefon téměř nepoužívají, ale pak dny, kdy ho nedají z ruky. Právě v takových dnech se zákazníci obávají, že svůj kredit příliš rychle utratí, a to jim svazuje ruce. Na trhu předplacených karet jsou buď nabídky, kdy zákazník platí vyšší jednotkové ceny, nebo si musí aktivovat výhodnější balíčky služeb, které však mají dlouhodobější platnost“, přesně takto operátor mluví o nové předplacené kartě.

Revoluce v předplacených kartách? Podle Vodafonu ano

Předplacenou kartu 30 považujeme za revoluci v předplacených službách,“ říká Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone Czech Republic. „Karta je výhodná a jednoduchá. Kdo nepotřebuje používat telefon, tak peníze neutratí. A kdo zrovna potřebuje hodně volat, psát nebo datovat, nezaplatí více než 30 korun za den,“ dodává.

Zákazník si tak může vybrat, jestli chce využívat neomezené služby, nebo optimalizovat svoji útratu. Do denního limitu 30 korun se počítá volání, SMS zprávy a data v rámci České republiky a roamingové Zóny 1. Sledovat průběžnou denní útratu lze pohodlně v aplikaci Můj Vodafone, jakmile za den zákazník využije služby v hodnotě 30 korun, dostane informační SMS zprávu o získání výhod.

Online i na prodejnách

Nová Předplacená karta 30 bude od srpna k dostání v prodejnách a také eShopu Vodafone. Na kartě bude přednabitý kredit 200 korun a cena karty bude také 200 korun. Více informací o kartě operátor slibuje na webu vodafone.cz/predplacene-karty, kde by se měly objevit v brzké době.

Stáhnout Můj Vodafone

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Pesedm
Petr Dvořák, generální ředitel společnosti Vodafone Czech Republic
spadl asi hlavou na beton...
PavlosPM
Ty zase bodujou. :-D
Mirek
Jsme v roce 2005? Ubohé.
Blue Scum
Už je mi blbě z toho, jak tady musím pozorovat, jak socky kvičí, že nemají ani pětikilo na telefon a ještě se tím chlubíé vbeřejně na netu. Fakt ubohé, chce se mi z toho blít.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze