Motorola přináší Android 9 Pie pro Moto Z3 Play

2
Motorola přináší Android 9 Pie pro Moto Z3 Play
  • Uživatelé v USA jsou první, kteří aktualizaci obdrží
  • V České republice bude aktualizace dostupná během následujících týdnů

Společnost Motorola přichází s Androidem 9.0 Pie pro smartphone Moto Z3 Play. Ten přináší řadu vychytávek a garantuje lepší uživatelský zážitek, který zajistí rychlejší, sofistikovanější a pohodlnější každodenní užívání telefonu. Uživatelé v USA obdrží aktualizaci jako první. Update je v České republice očekávaný v průběhu následujících pár týdnů.

Rychlý a hladký výkon bude jednou z mnoha nových možností, které přijdou společně s aktualizací Android 9.0 Pie. Mezi nimi bude i nová intuitivní navigace, která umožní spravovat aplikace kliknutím na jedno tlačítko. Tato funkce bude dostupná pouze skrze Moto experiences. Nebude chybět ani vylepšený mód „Nerušit“, který zajistí klid během vašich schůzek. Funkce “Adaptivní baterie” se přizpůsobí užívání telefonu a spotřebuje energii jen na ty aplikace, které nejvíce používáte. Nová rozdělená obrazovka potěší nejvíc ty, kteří rádi využívají několik aplikací najednou. Díky tomuto vylepšení můžete současně poslouchat písničky, zatímco si čtete dnešní novinky – třeba na mobilenet.cz.

Update je v České republice očekávaný v průběhu následujících pár týdnů.

Android 9.0 Pie také umožní nastavení libovolného limitu na různé aplikace, webové stránky či sociální sítě, a to díky funkci hlídání času. Pokaždé, když překročíte nastavený limit se vám aplikace sama vypne a jedinou cestou, jak jí znovu zapnout, je jít do nastavení a limit si nově přenastavit. Touto cestou se telefon stará o to, abyste ho používali pouze pro vhodné a praktické věci.

Aktualizace přináší také vylepšené Rychlé volby, lepší ovládání hlasitosti, jednodušší správu upozornění a mnohem více. Nakonec, ovládání hlasitosti budete moci používat jako nastavení hlasitosti pro vaše upozornění či jako ovládání médií.

Motorola Moto Z3 Play – videorecenze

Motorola Moto Z3 Play

Rozměry156,5 × 76,5 × 6,7 mm, 156 g
DisplejSuper AMOLED, 6" (2 160 × 1 080 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 636, 8×1,8 GHz
PaměťRAM: 4 GB, úložiště: 32 GB / 64 GB, microSDXC
Akumulátor3 000 mAh, doba nabíjení: 1:13 hodin
Diskuze ke článku
Jaromír
Nebude. Až polovina dubna pro Českou republiku. Oficiální zpráva od Motorola Czech. Dobrý den, aktualizace na Android 9 pro Moto Z3 Play je plánována na duben. Krásný den, tým Motorola :)
Mi.
Na moto X4 mám android 9 od ledna, bezpečnostní záplatu leden 2019 mi přinesla aktualizace začátkem února. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze