Nakonec i pro nás. Na českém trhu se objevil levný Samsung Galaxy A10

8
Nakonec i pro nás. Na českém trhu se objevil levný Samsung Galaxy A10
  • Základní nabídka Samsungu letos znamená Galaxy A10 s 6,2palcovým displejem
  • Na českém trhu jej seženete za necelé 4 tisíce korun

Před nedávnem jsme pro vás otestovali Samsung Galaxy A20e, který jsme tehdy pasovali do role vstupního smartphonu do světa Samsungu v případě českého trhu. Nyní již víme, že jsme se spletli. Samozřejmě jsme věděli o existenci Galaxy A10, ovšem předpokládalo se, že bude cílit spíše jen na rozvojové trhy. Disponuje například 6,2palcovým IPS displejem s malými rámečky a drobným kapkovitým výřezem. Ve výbavě operuje osmijádrový procesor s bohužel jen 2GB operační pamětí. Chuť si lze spravit úložištěm, které pojme 32 GB dat a navrch je zde slot pro až 512 GB paměťovou kartu.

Pokud sáhnete po paměťové kartě, nepřijdete ani o možnost využívat dvě nano SIM karty. Telefon se již musí zcela obejít bez čtečky otisků prstů a na zadní straně je jediný 13megapixelový fotoaparát. Za vyzdvihnutí stojí například podpora moderního Bluetooth 5.0. Naopak zapomenout musíte na NFC či USB-C, zde je stále ještě starší micro USB.

Cena je na poměry Samsungu nasazena relativně nízko a v několika internetových obchodech jej seženete od zhruba 3,5 tisíce korun. Novinka se v červenci objevila také u operátora Vodafone, kde ji bez tarifu pořídíte za 3 977 Kč. Za podobnou cenu Galaxy A10 pořídíte dále také u O2.

Samsung Galaxy A10

Rozměry155,6 × 75,6 × 7,9 mm, 168 g
DisplejTFT IPS, 6,2" (1 520 × 720 px)
Fotoaparát13 Mpx, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ProcesorSamsung Exynos 7 Octa, 2×1,6 GHz + 6×1,35 GHz
PaměťRAM: 2 GB, úložiště: 32 GB, microSD
Akumulátor3 400 mAh, doba nabíjení: 2:14 hodin
Diskuze ke článku
Petarda
Dnes se podíváme, jak Armáda spásy rozdává nudle chudým a potřebným. Zeptali jsme se bezdomovce Tondy, co si o takové nabídce myslí: "Z nudlí je mi na blití, to rači chcípnu hlady," řekl našemu reportérovi. Bezdomovkyně Anežka má opačný názor: "Jsem ráda, že se můžu najíst nudlí jako ti největší boháči." Tak vidíte, tisíc lidí, tisíc chutí, ale nudle jsou nestárnoucí klasika. A v naši další reportáži se podíváme do čínské továrny na nudle a odhalíme šokující tajemství jejich výroby. Slyšíš mě, Bobe?
"Ano, Jime"
"Můžeš nám říct, co vidíš, Bobe?"
"Nudle, Jime."
"Díky za reportáž, Bobe. Dobrou noc a dobrou chuť pokud právě večeříte nudle."
Eedx
MicroUSB? A ven!!
martin
Drahé :D
Carda
Tohle je tak slabé že se to bude lagovat i ve vypnutém stavu :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze