Nejsnazší cesta k Neomezenému internetu od T-Mobile? Maximálně 200 Kč a pár minut

aktualizováno
Nejsnazší cesta k Neomezenému internetu od T-Mobile? Maximálně 200 Kč a pár minut
  • Akce T-Mobile na neomezená data přilákala velké množství zájemců
  • Neomezený internet na léto mohou aktivovat i majitelé předplacených karet
  • Zájemci mohou využít i další akce a zařídit si internet na celé léto za pár korun

Jak už od nás víte, T-Mobile spustil akci na neomezený internet pro léto 20. června. Pár hodin poté jsme vás informovali, že o nabídku je velký zájem a aktivovalo si ji více než 100 tisíc zájemců. Od té doby však uplynulo pár týdnů a tak je jasné, že se počet znásobil.

Možná máte jiného operátora a přemýšlíte, jak se k internetu na léto dostat co nejvýhodněji. Inu, pokud máte 200 Kč a pár minut času, můžete si Neomezený internet po zbytek léta zřídit také. Pokud navíc „vychytáte“ speciální akci v supermarketech Billa, můžete získat SIM i za 100 Kč, rovněž s kreditem 200 Kč.

T-Mobile
SIM s tarifem Twist V Síti lze v akci pořídit i za 100 Kč, ne však na webu operátora - štěstí můžete mít v prodejnách Billa

Konkrétně my jsme využili nabídky předplacené karty Twist Neomezené volání na T-Mobile + 100 MB dat (tarif Twist V Síti). Tato předplacená SIM karta má přednabitý kredit 200 Kč a stojí, běžně, 200 Kč, jak potvrzují stránky společnosti T-Mobile. Pár supermarketů má však akci, kdy SIM kartu s kreditem 200 Kč prodává za 100 Kč. Příkladem může být například pobočková síť společnosti Billa. Pokud již nebudete mít štěstí, ani SIM za 200 Kč vás nezruinuje.

Kartu následně stačí vložit do telefonu a vytočit infolinku operátora (například 4603), kde automat potvrdí aktivaci SIM karty. Stačí vyčkat na informační SMS zprávu a následně nainstalovat aplikaci Můj T-Mobile. Doporučujeme být po celou dobu připojeni na Wi-Fi, aby si telefon „omylem“ nevzal mobilní data, a tím vám tak ztenčil kredit.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Po nainstalování aplikace zjistíte, že v rámci SIM máte datový balíček 100 MB. Skrze něj se vám však Neomezená data na léto nepodařilo aktivovat, a tak jsme aktivovali nejlevnější variantu, měsíční balíček 400 MB za 99 Kč. Následně již šlo pohodlně aktivovat balíček Neomezená data na léto s platností na 30 dnů, stačí se jen proklikat stručnou instruktáží. Následně přijde i potvrzující SMS. Celý proces od vložení SIM do telefonu až po aktivaci balíčku v našem případě neuběhlo ani 10 minut.

SIM kartu následně můžete vložit například do přenosného LTE modemu, případně do telefonu s podporou Dual SIM. Dle našich zkušeností operátor data nijak neomezuje, běžně jsme stahovali 60 až 120 Mbit/s, v závislosti na místě, kde jsme se aktuálně nacházeli. Problém však může nastat v zahraničí, kde T-Mobile rychlost reguluje.

Akci můžete využít až do konce srpna do půlnoci. Smůlu mají jen ti, kteří mají u operátora speciální rámcovou smlouvu.

Diskuze ke článku
Lukes
Moc hezky napsáno a vysvětleno! ;-)
Martin
Tak nabídka jistě lákavá a konkurenční O2 má také něco podobného.
Jsem sice u TM ale tak napůl, používám pouze na data sim od kaktus, tedy jejich virtuálního operatora/značky.
Nabídla by mě oslovila ale vzhledem k tomu že jsem před týdnem asi využil kaktus "dobíječky" kdy za min 200kc dobjte částky, přidá operátor jednou tolik a díky bonusu částku navýší, takhle mi to stačí.
Na mobilu mimo domov data zas nějak často nepoužívám a balíček mi měsíc vydrží.
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Tak o akci v Bille jsem nevěděl. Ale za 200 Kč v Kauflandu to taky stálo :)
Vojtech
Super návod, jen ta cena nesedí, u nás v bille pred chvílí za 200 :-(.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze