Nokia 3310 (2017) je hitem, v ČR je takřka všude vyprodaná

29
Nokia 3310 (2017) je hitem, v ČR je takřka všude vyprodaná
  • Oživení legendy jménem Nokia 3310 bylo trefou do černého
  • Čeští zákazníci ji z našeho trhu takřka kompletně vykoupili
  • Vyjádření jsme získali hned od několika tuzemských obchodů

Nokia se v letošním roce vrátila do segmentu mobilních telefonů pod hlavičkou společnosti HMD. Marketingovým tahákem se stalo vzkříšení legendy všech legend, modelu 3310. Nová Nokia 3310 (2017) vychází z původního vzhledu i bytelnosti. Samozřejmě výbava je lepší, ačkoliv dnešní optikou velmi základní. 2,4palcový displej, 2megapixelový fotoaparát či prostředí Series S30+. Přesto vše funguje tak, jak většina uživatelů čeká. Novinka umí telefonovat a dobře se na ní píše. Plusem budiž možnost ji využít jako přehrávač hudby.

Pokud jste stále váhali nad koupí, budete si možná muset nějaký ten pátek počkat. V drtivé většině českých obchodů je totiž Nokia 3310 (2017) zcela vyprodána. Dominik Balog ze zákaznického centra společnosti Electroworld nám řekl, že nejbližší dodávky očekávají koncem příštího týdne. Zmínil v současnosti omezené zásoby telefonu, avšak obchod očekává zlepšení koncem měsíce. Důkaz o značném zájmu nám poskytla i Patricie Šedivá z Alza.cz. Dle jejích slov společnost eviduje tisíce předobjednávek a doposud naskladnili jen několik málo kusů. Případní zájemci by nepochodili ani v obchodě Sunnysoft, za který nám Petra Seifertová sdělila, že termín dodání v tuto chvíli neznají. U dalších obchodů vesměs naleznete dostupnost až v září, tedy za takřka měsíc od dnešního dne.

Nokia 3310 (2017) – videorecenze

Nokia 3310 (2017) 2G

Rozměry115,6 × 51 × 12,8 mm, 79,6 g
DisplejTFT TN, 2,4" (240 × 320 px)
Fotoaparát2 Mpx, video: 320 × 240 px
Procesor
Paměťúložiště: 16 MB, microSDHC
Akumulátor1 200 mAh
Diskuze ke článku
hjuik
Však není divu,ten telefon je super.Výdrž baterky neskutečná,to žádný "chytrý telefon" nenabídne a tohle je lepší,než tahat powerbanku :D :D :D Jako záložní telefon nemá chybu a cena je taky celkem rozumná.Za mě spokojenost a rozhodně doporučuji;-)
Dan
Zajímavý, ve Vodafonu třeba mají, sice jen oranžovou ale je pěkná. Brali jsme babce
Blue Sun
Blue Sun
Nemyslici ovecky kupuji draze to, co je jinde o tretinu levnejsi jen kvuli pocitu... A jeste si pochvaluji dobry nakup.
Kdybych jim dal do ruky telefon, ze ktereho 3310 vychazi, urcite by ho sepsuli jako mizerny a pomaly smejd... Jo, reklama je mocna.
Řezňýk
republiku si ROZVRACET NENECHÁME Ludvík má pravdu. Co NÁM VLASTNĚ kapitalismus dává? Teroristy, teplouše, žebráky, bezdomovce, možná se DOČKÁME i války. To je TEN VÁŠ kapitalismus. JAKO nic PROTI lidským právům, ale s TOU EMANCIPACÍ to je slepá ULIČKA.. Okamura ŘÍKÁ ASPOŇ tu pravdu. PROTOŽE zatím ještě platí že mi tady JSME DOMA a ne ti PARAZITI...!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze