OnePlus 5T v redakci! Podívejte se na naše první dojmy a fotogalerii

21
OnePlus 5T v redakci! Podívejte se na naše první dojmy a fotogalerii
  • Nejnovější přírůstek do rodiny OnePlus se pyšní jako vždy tím nevýkonnějším možným hardwarem
  • Lákavě působí i kovová konstrukce, velký AMOLED displej s tenkými rámečky či duální fotoaparát
  • Trochu větší obavy v nás vyvolává výdrž baterie či praktičnost odemykání obličejem

OnePlus 5T jsme si mohli krátce vyzkoušet již minulý měsíc na veletrhu CES 2018, ale nyní jej máme konečně i v redakci na plnohodnotné testování, proto přinášíme menší fotogalerii a první dojmy.

OnePlus 5T – CES 2018

Hned po prvním zvednutí telefonu musí na každého zapůsobit. Díky výraznému zaoblení zad působí výrazně menším dojmem, než ve skutečnosti je a především skvěle padne do ruky. Relativně lehký telefon ve vás tak rázem zanechá dojem, že jej budete snadno ovládat i jednou rukou, ale to jen do chvíle, než zapnete displej.

Díky hezky tenkým rámečkům se sice vešel výrazně větší displej do jen nepatrně vyšší konstrukce než u OnePlus 5, ale 6 palců je už zkrátka moc na jednu ruku. Nicméně AMOLED displej vypadá parádně a Full HD+ rozlišení sice není na takovou úhlopříčku to nejlepší, ale určitě bohatě postačí.

Co nás lehce zarazilo je až překvapivě výrazně vystupující duální fotoaparát na zadní straně. Ten si po světě nevysloužil tu nejlepší pověst, ale OnePlus se jej snaží aktualizacemi neustále vylepšovat, což se podle ohlasů skutečně daří. Nad kvalitou fotek z 16 + 20Mpx fotoaparátu zatím nelze vynášet verdikty, ale zatím je fotografování neskutečně zábavné. Fotoaplikace je totiž bleskově rychlá a nikdy na nic nečekáte.

Jednoznačně pozitivně lze ohodnotit také velmi rychlou čtečku otisků prstů či dokonce i proklamované odemykání telefonu detekcí obličeje. Toto řešení sice není tak bezpečné a sofistikované jako to u iPhonu X, ale ani jemu rychlost nechybí. Rovněž systém běží krásně plynule a bez zaváhání. Snapdragon 835 a 6 GB RAM se očividně o výkon velmi dobře starají. K dispozici je ovšem samozřejmě ještě dražší verze s 8 GB RAM a 128 GB interního úložiště, zatímco redakční 5T má k dispozici „jen“ 64 GB prostoru.

Celkově zatím vypadá OnePlus 5T jako velmi povedený telefon, se kterým bude testování určitě zábava. Zvědavi jsme zejména na výdrž 3 300mAh baterie, výkony fotoaparátu či odemykání obličejem v praxi. Než se však na tento pěkný stroj podíváme podrobněji v recenzi, můžete se mezitím ptát, co vás zajímá nejvíce a na co byste chtěli v recenzi najít odpověď.

Za zapůjčení mobilního telefonu OnePlus 5T děkujeme společnosti CZC.cz s.r.o. provozující internetový obchod CZC.cz.

OnePlus 5T 6 GB RAM

Rozměry156,1 × 75 × 7,3 mm, 162 g
DisplejAMOLED, 6" (2 160 × 1 080 px)
Fotoaparát16 Mpx, video: 3 840 × 2 410 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 835 MSM8998, 4×2,45 GHz + 4×1,9 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 64 GBne
Akumulátor3 300 mAh, doba nabíjení: 1:16 hodin
Diskuze ke článku
havlukas
Mám OP 5t cca měsíc a je to skvělý telefon. Rychlost systému ale i čtečky je skvělá. Rozpoznání obličeje super. Jediná věc na čem doufám, že OP zapracují je software foťáku. Měl jsem LG G6, kde byl foťák opravdu perfektní. Tak snad to OP v rámci brzkých updatu ještě vylepší.
zdenál
V pátek mi na můj OnePlus 5 přišla aktualizace, která přinesla face unlock a zatím můžu říct, že to funguje perfektně a je to velmi návykové.

Jinak by se chtěl zeptat, má OnePlus 5T při natáčení 1080p / 60 fps videa elektronickou stabilizaci?

A na závěr, pokud by si někdo chtěl tento mobil kupovat, tak pomocí tohoto odkazu: https://oneplus.net/cz/invite#54I45VBGH1U694L
získá 20€ slevu na příslušenství. Studenti navíc mohou získat další slevu 10% na vše.
Xwert Is
Xwert Is
Zaujímal by ma kamerový záznam cez deň + stabilizácia a tiež v noci. A tiež nočné snímky dneska cez deň fotí dobre kde aký šunt ale v noci sa láme chleba...
FixExa
Měl jsem ho v ruce a mohu potvrdit - perfektní. Žádné aplikace navíc, čistý vzhledově upravený android, vychytávky on OnePlus, no prostě bomba. Jediné co mi vadí je velikost. Kdyby dělali dvě varianty 6" a <5" tak to beru všemi deseti. Cena super.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze