Podívali jsme se na levný 10palcový tablet Alcatel 1T s Bluetooth klávesnicí

Podívali jsme se na levný 10palcový tablet Alcatel 1T s Bluetooth klávesnicí
  • Kromě telefonů nám ukázal Alcatel také tablety v čele s 10palcovým modelem, který má elegantní pouzdro s integrovanou Bluetoooth klávesnicí
  • Tablet je kompletně celý vyroben z plastu, má 1 GB RAM a displej překvapil pěknými barvami
  • Do prodeje se dostane v druhém čtvrtletí roku za 2,5 tisíce korun

Kromě spousty telefonů ukázal Alcatel v Barceloně také dvojici nových tabletů 1T. V tomto článku se podíváme na větší a povedenější model, který má IPS displej s úhlopříčkou 10 palců a rozlišením 1280 × 800 pixelů. Tablet má v sobě čtyřjádrový procesor MediaTek, 1 GB RAM a 16 GB interního úložiště s možností rozšíření microSD kartou. To vše je zabaleno do plastového těla s příjemně vroubkovanou texturou, díky které se tablet pohodlně drží.

Alcatel 1T 10 – MWC 2018

Displej není na své poměry vůbec špatný a líbí se nám jeho barvy. Nejvíce může však tablet zaujmout příslušenstvím v podobě parádního pouzdra s Bluetooth klávesnicí, která je k pouzdru magneticky přichycena. Byť se jedná o velmi levný stroj, na klávesnici se nám vcelku pohodlně psalo a pochvalu zaslouží i rozložení kláves.

Nechybí ani 4 000mAh baterie s dobíjením přes microUSB nebo 2Mpx fotoaparát vepředu i vzadu. Tablet si nás ale získal také nasazením Androidu 8.1 Oreo. To se u tak levných zařízení nevidí a natož tabletů. Do prodeje se dostane Alcatel 1T 10 někdy v druhém čtvrtletí roku za zhruba 2,5 tisíce korun.

Alcatel 1T 10

Rozměry255 × 155 × 9,4 mm, 415 g
DisplejTFT IPS, 10,1" (1 280 × 800 px)
Fotoaparát2 Mpx
ProcesorMediaTek 8321,
PaměťRAM: 1 GB, úložiště: 16 GB, microSD
Akumulátor4 000 mAh
Diskuze ke článku
Blue Sun
Blue Sun
1 GB RAM u tabletu? U mobilu bych to ještě pochopil, tady je to naprosto neomluvitelné.
Carda
Hoši Když už blbnou s nudloidním displejem u telefonu není čas ho zkusit i v 10" tabletu? já jen nedokážu si představit jak by ten tablet vypadal :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze