Příchod OnePlus Ace 3V se blíží. Prochází certifikacemi

aktualizováno
Příchod OnePlus Ace 3V se blíží. Prochází certifikacemi
Fotografie: OnePlus
  • Lákadlem by mělo být velmi rychlé 100W nabíjení
  • Displej má nabízet jemné 1,5K rozlišení

Aktualizováno 7. 3. 2024

Příchod OnePlus Ace 3V se blíží, jak dokládá i únik skrze certifikační úřad 3C. Jak upozornila gsmarena.com, víme díky tomu, že mobil skutečně nabídne baterii s kapacitou 5 500 mAh a bude podporovat adaptér VCBAOBCH, což je nabíječka SuperVOOC, která poskytuje nabíjecí výkon 100 W. Lze tak očekávat, že celý mobil nabijete za méně než půl hodinky, což je samozřejmě skvělý čas.

Původní zpráva z 5. 3. 2024

Do střední třídy by měl letos zamířit nový model OnePlus Ace 3V, o kterém unikly informace skrze sociální síť weibo.com. Dozvěděli jsme, že by si telefon mohl odnést jeden primát – nabídnout jako první procesor Snapdragon 7+ Gen 3 od Qualcommu. Známe také jisté informace ohledně displeje, které tvrdí, že využije 1,5K rozlišení. Přesnou hodnotu neznáme, avšak pravděpodobně půjde o 2 772 × 1 240 pixelů. V rámci střední třídy velmi jemné rozlišení.

Velmi nadějně to vypadá s baterií a nabíjením. V útrobách mobilu by se totiž měla objevit baterie s kapacitou 5 500 mAh, což je rozhodně lehký nadprůměr. Opětovné dočerpání energie bude otázkou chvíle, a to díky podpoře výkonu 100 W. Více informací v tuto chvíli není známo, budeme si na ně tak muset počkat. Totéž platí i o možném termínu představení.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze