Samsung Galaxy Fold půjde do prodeje brzy, tvrdí CEO společnosti DJ Koh

aktualizováno
Samsung Galaxy Fold půjde do prodeje brzy, tvrdí CEO společnosti DJ Koh
  • Samsung prozatím nezná nové datum zahájení prodeje Galaxy Foldu
  • Zájemcům, kteří si ohebný telefon předobjednali, nabízí možnost storna

Aktualizováno 9. 5. 2019

Původní datum 26. dubna, kdy měl jít Samsung Galaxy Fold do prodeje, je již za námi a na řešení problému s ohebným displejem se evidentně stále pracuje. Nyní však vyšla na povrch informace, která naznačuje, že se čekání přeci jen chýlí ke konci. Na základě rozhovoru CEO společnosti, DJ Koha, pro deník The Korea Herald víme, že má být finální datum představení stanoveno během dnešního/zítřejšího dne. Podle DJ Koha navíc k velkému zpoždění nedojde a telefon by se mohl na trhu objevit ještě v květnu. Jak se Samsung popral s problémovou několikamilimetrovou mezeru v ohybu, skrze kterou se podle názoru odborníků z iFixit mohly pod displej dostat nečistoty, se dozvíme již brzy.

Původní informace ze 7. 5. 2019

Je to zhruba 14 dní, co se internet plnil fotkami problémových kousků ohebného Samsungu Galaxy Fold. Stačilo pár dní a reagoval samotný výrobce tím, že start prodeje s ohledem na problémy odložil na neurčito. Od té doby čekáme, s jakým datem Samsung přijde. Dnes zájemcům rozeslal informační e-mail, který však rozhodně nepřináší optimistické zprávy. Datum zahájení prodeje totiž výrobce nadále nezná. Naopak se obrací k zájemcům, kterým děkuje za trpělivost a současně nabízí možnost předobjednávku stornovat. Samsung samozřejmě vrátí veškeré částky, které již byly uhrazeny.

Zákazníci mají možnost se ozvat Samsungu s tím, že chtějí na Galaxy Fold čekat nadále. V takovém případě je společnost nechá na čekací listině. Jako podstatné je zmíněno datum 31. května. Pokud se do posledního květnového dne neozvou, zruší Samsung všechny předobjednávky a vrátí peníze. Více informací by měl Samsung sdělit v následujících týdnech, alespoň to zmínil ve svém informačním e-mailu.

Samsung Galaxy Fold 4G

Rozměry160,9 × 117,9 × 7,6 mm, 276 g
DisplejSuper AMOLED, 7,3" (2 152 × 1 536 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 855, 1×2,84 GHz + 3×2,41 GHz + 4×1,78 GHz
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 512 GB / 1 000 GBne
Akumulátor4 380 mAh
Diskuze ke článku
Alois Jirasek
Alois Jirasek
Jak jsem psal u toho flexpaie, ze je to uplna kravina mit displej z venku? Jak jsem psal, ze huawei ten displej z venku nikdy neuvede? A ze ma smysl ohebny jen vevnitr, ale i tak to bude na houby a jediny prijatelny koncept budou dva displeje, ktere se mechanismem spoji tesne k sobe, aby tam nebyla mezerea ..... a je to tady!
Jako fakt by me zajimalo, kdo tohle vymyslel .... samsung sel aspon trochu "rekneme" rozumnou cestou, ale i tak nesmysl, protoze pri zavreni se musi displej moc ohnout nebo mit hromadu nevyuziteho mista na kloub a ohyb displeje. Proste chteli se svezt na hype "flexibility" a opet nejaky managor vubec nepremyslel, jak strasna kravina to je ...... ano, flexibilni displej, co se vyroluje z nekama jako projekcni platno nebo televize, je naprosto super! Ale aby se po tom dalo patlat rukama je proste z principu nesmysl .... flexibilni znamena mekky a to jde zcela proti tomu, aby byl odolny. Schvalne si dohledejte v clanku jak vsichni diskutujici vychvalovali a slintali na huawejem ...... jsem rikal, ze ani huawei, ani samsung ten telefon NIKDY REALNE nevydaji, protoze je to z principu blbost!!!
Absolut NoFak
Samsung by měl vracet peníze nejenom za Foldy!!!
Carda
To­hle bych už za­ří­zl a na­vr­hl no­vý zkrát­ka to­hle se ne­po­ved­lo a sou­stře­dil bych se na no­vý tře­ba za rok - dva a až ten bych uve­dl hez­ký bez vý­ře­zu a po­mě­rem stran table­tu s 16:9 dis­ple­jem a ten sekun­dár­ní displej ne­vím co by zby­lo ale nudloudní typ jako má fold teď by to nebyl :D
Mara Studna
Mara Studna
Domnívám se,že by bylo dobré to stornovat,vrátit se znova k vývoji,celý tento projekt přepracovat a přijít s finálním produktem až bude hotový-ale opravdu hotový a do té to doby se nic převratného neděje,vždyt je to celé na začátku a chce to čas.Opravdu se domnívám,že to přišlo moc rychle a chce to čas.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze