Samsung Galaxy Note 8 dorazí asi později. Předběhne ho Galaxy X

10

Dvě klíčové produktové řady jihokorejského Samsungu v letošním roce možná doplní ještě jedna. Očekává se minimálně představení ohebných telefonů, které mají zamířit do řady Galaxy X. Překvapivě tak možná odsunou chystaný Note 8.

Samsung logo

Včerejší premiéra nových Samsungů Galaxy S8 a Galaxy S8+ je za námi. Ačkoliv výrobce ukázal to nejlepší, co aktuálně dokáže, jistě se najde dost uživatelů, kteří čekají na přírůstek do populární řady Galaxy Note. Zejména evropští zákazníci zažívají nebývalé „období sucha“. Lonský Note 7 se výrobci nepovedl a byl stažen z prodeje, předloňský Note 5 se v Evropě vůbec neprodával. Není proto divu, že se mnozí upínají k příchodu Galaxy Notu 8. Ten bychom mohli očekávat těsně před veletrhem IFA 2017, tedy přibližně v srpnu. Objevily se však spekulace, že vše bude možná jinak. Na svědomí je má údajně vcelku úspěšný čínský únikář vystupující pod přezdívkou mmddj_china.

Nepřehlédněte: Velké představení Samsungu Galaxy S8: telefon bez hranic

Na svém Twitteru uvedl, že Samsung Galaxy Note 8 dorazí až ve 4. čtvrtletí roku 2017. Na tom by v zásadě nemuselo být nic až tak zajímavého. Říjnové zahájení prodeje je uvěřitelné. Vzápětí však v dalším tweetu doplnil, že během třetího čtvrtletí se má objevit zcela nový Samsung Galaxy X. Právě tato řada má být vyhrazena ohebným telefonům, o kterých jsme již informovali. Současně by se výrobce neměl omezit pouze na jeden telefon, ale hovoří se o modelech Galaxy X1 a Galaxy X1+. Závěrem zbývá dodat, že informace v tuto chvíli nejsou nijak podložené a musíme je brát s rezervou.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Tom
Jestli budou pro Note 8 vychazet z S8, tak je to v haji.
Martin
No už se těším to možná bude lepší volba než S8.

Ještě letos se prý přidá i LG tak uvidíme.
Rrr
Kdyby tak note 8 mel ctecku zabudovanou uz v displeji.To umisteni u s8 mi vadi.
s7 edge Coral blue
S8 nema vubec smysl pro mne. Kez by to X prislo a bylo revolucni, uvidime jeste co Apple. Zatim neni na co upgradovat

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze