Samsung k předobjednávkám Galaxy S21 rozdává hodnotné dárky. Co můžete získat?

Samsung k předobjednávkám Galaxy S21 rozdává hodnotné dárky. Co můžete získat?
Fotografie: Samsung
  • V předobjednávce lze zdarma získat sluchátka a chytrý přívěšek Galaxy Tag
  • Zájemci o nejlépe vybavený Galaxy S21 Ultra se mohou těšit na zbrusu nová sluchátka Galaxy Buds Pro
  • Kompletní podmínky získání bonusu uvádíme v článku

Pokud vás uchvátil některý z nových smartphonů řady Galaxy S21, určitě vás také bude zajímat, jestli (a konkrétně jaké) můžete získat bonusy k předobjednávkám.


Přestože jdou novinky oficiálně do prodeje až 29. ledna 2021, můžete si je už od dnešního dne (14. ledna) předobjednat. V rozmezí 14. až 28. ledna se po předobjednávce v e-shopu samsung.cz, značkových prodejnách Samsung, případně u vybraných prodejců elektroniky (například CZC.cz), stačí zaregistrovat na www.samsung-bonus.eu. Jakmile se zaregistrujete a vyplníte potřebné údaje, obdržíte elektronický voucher na příslušenství zdarma.

A jakých bonusů se tedy v případě objednávek dočkáte? Pokud se rozhodnete pro největší a nejlépe vybavený Samsung Galaxy S21 Ultra, obdržíte v rámci předobjednávky nová sluchátka Galaxy Buds Pro a chytrý přívěšek Smart Tag v celkové hodnotě 6 898 Kč.

Jestliže si předobjednáte Galaxy S21+, můžete se těšit na designová sluchátka Galaxy Buds Live a přívěšek Smart Tag v celkové hodnotě 5 398 Kč, přičemž stejný bonus obdržíte i v případě předobjednávky Galaxy S21.

Kompletní výrobcem stanovené podmínky získání bonusu přikládáme níže:

  1. Od 14. ledna do 28. ledna 2021 (včetně) si zákazník předobjedná Samsung Galaxy S21, S21+ nebo S21 Ultra (dále jako Přístroj) u oficiálního Samsung prodejce.
  2. Od 29. ledna do 28. února 2021 (včetně) po vydání přístroje zákazníkovi, tento zákazník dokončí již vytvořenou registraci doplněním údajů na webových stránkách www.samsung-bonus.eu. To doloží fotokopií faktury nebo bločku (dokladu o koupi) a IMEI nového přístroje.
  3. Po schválení kompletní registrace bude zákazníkovi e-mailem zaslán e-voucher na získání příslušného bonusu.
  4. E-voucher na uplatnění bonusu může zákazník po vygenerování využít do 29. března 2021 v Samsung e-shopu na samsung.cz. Bonus bude bezplatně zaslán na adresu zákazníka uvedenou při registraci.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze