Samsung má 4 foťáky, Honor nemá rámečky a další zprávy týdne

mNews
Samsung má 4 foťáky, Honor nemá rámečky a další zprávy týdne
  • Samsung Galaxy A9 se chlubí především čtyřmi zadními fotoaparáty
  • Honor 8X nabídne bezrámečkový design za nízkou cenu
  • mNews přináší každý týden shrnutí toho nejzajímavějšího ze světa mobilních technologií

Čtyři, hned čtyři. Ne dvě, ani ne tři, ale rovnou čtyři. Tolik snímačů najdete na zádech Samsungu Galaxy A9. Vítejte u mNews.

Samsung se 4 zadními foťáky a Honor bez rámečků – mNews

Samsung Galaxy A9 má čtyři zadní fotoaparáty

Samsung se zkouší prosadit ve vyšší střední třídě s novinkou Galaxy A9, ale bude to mít skutečně těžké. Jeho hlavním tahákem je zadní fotoaparát se čtyřmi čočkami. Každá má svůj účel. Nechybí tak teleobjektiv s dvojnásobným přiblížením a širokoúhlý objektiv, třeba pro focení krajinek. Hlavní foťák nabídne stabilizaci, 24 Mpx a poslední ze čtveřice se postará o bokeh efekt. Tohle zatím nikdo jiný nenabízí a Samsung bude mít náskok. Ostatní parametry, jako Snapdragon 660, ale ceně 15 tisíc příliš neodpovídají. Chybí tu i zvýšená odolnost nebo bezdrátové nabíjení.

Razer Phone 2 oficiálně představen

Populární výrobce herního příslušenství to nevzdává s pokusem prodávat také vlastní telefony. Herní, samozřejmě. Razer Phone 2 nabídne výkonný Snapdragon 845, 8 GB RAM, opravdu jasný displej i podporu rychlonabíjení. Na dnešní dobu nezvykle velké rámečky v sobě skrývají stereo reproduktory. Za zmínku stojí ještě nový systém chlazení. Objednávat můžete už dnes, připravte si však přes 20 tisíc korun. Upřímně mě ale nenapadá hra, kvůli které bych nutně potřeboval herní mobil.

Honor 8X má displej s minimálními rámečky za dobrou cenu

O Honoru je slyšet více a více, k evropskému odhalení novinky 8X došlo dokonce na Pražském hradě. Telefon zaujme hlavně velkým displejem s 91% poměrem k tělu, což je opravdu vysoké číslo, které zdaleka překonává třeba nové iPhony. Potěší i luxusně vypadající záda. Obzvláště za 7 tisíc korun se jedná o skvěle vypadající kousek. Procesor Kirin 710 doplňují 4 GB RAM. Z toho si snad ani nemohu dělat legraci… vlastně ano, je tu starý konektor microUSB.

Ubisoft vydává Assassin's Creed Rebellion

Již 21. listopadu vyjde nová mobilní hra ze série Assassin's Creed. Jmenuje se Rebellion a přinese roztomilé postavy a strategii s RPG prvky. Osobně bych si raději zahrál Odyssey, ale to máme na telefonech ještě nějakou chvíli smůlu. Jak můžete vidět, zcela očividně půjde o podobnou hru jako Fallout Shelter. Alespoň se tu objeví legendární Ezio Auditore da Firenze.

Co hrát na herním telefonu, když ne Assassin's Creed? No, na něj vám popravdě bude stačit výrazně levnější zařízení. Třeba právě Galaxy A9 nebo dokonce Honor 8X. Další týden plný zajímavých představení máme za sebou, všechny informace ze světa telefonů najdete samozřejmě na mobilenet.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze