Samsung má v rámci MWC 2021 tiskovou konferenci. Sledujte ji on-line

Samsung má v rámci MWC 2021 tiskovou konferenci. Sledujte ji on-line
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Primárně by měl výrobce nastínit budoucnost chytrých hodinek
  • Tisková konference začíná v 19:15 hodin

Právě dnes začal barcelonský veletrh MWC 2021. Oproti dřívějším ročníkům v nezvyklém termínu na přelomu června a července, a to z důvodu pandemie koronaviru. Navzdory tomu, že se letošní ročník koná, většina výrobců přímou účast odřekla. Samsung se rozhodl uspořádat alespoň virtuální tiskovou konferenci.

Náplní by měly být především nové chytré hodinky a ekosystém vzniklý ze spojení operačních systémů Wear OS od Googlu a Tizen od Samsungu. Prozatím zůstává otázkou, zda výrobce ukáže finální produkt v podobě Galaxy Watch 4, nebo na něj pouze naláká.

Samsung MWC 2021

Na doprovodné grafice k virtuální události můžeme vidět kromě hodinek i další produkty Samsung, a to včetně ohebných telefonů. Ve hře tak je, že by Samsung mohl ukázat i očekávané kousky Galaxy Z Fold3 a Galaxy Z Flip3. V jejich případě se však předpokládá spíše srpnové odhalení a je možné, že výrobce například ukáže jen vzhled.

Tisková konference začíná již dnes od 19:15 hodin středoevropského letního času, přičemž je k dispozici tradiční živý přenos, který najdete níže v tomto článku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze