Samsung se činí, údajně připravuje levnou FE edici ohebných telefonů

4
Samsung se činí, údajně připravuje levnou FE edici ohebných telefonů
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Značka FE by měla dostat mnohem více prostoru
  • Blížíme se do doby, kdy budou ohebné telefony stát stejně jako zařízení klasické konstrukce?

Fanouškovská edice neboli „FE“ u produktů Galaxy je s námi již několik let. Přestože si dala u řady Galaxy S22 pauzu, stále se těší poměrně velké popularitě. Na ni by kromě chystaného modelu Galaxy S23 FE měla navázat i série ohebných telefonů Galaxy Z, kterou nedávno rozšířil Galaxy Z Fold5 a Galaxy Z Flip5.


Podle zdrojů leakstera s přezdívkou Tech_Reve se diskutuje o možném uvedení skládaček Galaxy FE v příštím roce, kdy mají být představeni i nástupci letošních modelů. Celá značka FE by měla v budoucnu dostat mnohem více prostorů a z „fanouškovských“ zařízení bychom se měli pravidelně těšit každý rok. Vzhledem k tomu, že loňský Galaxy Z Flip4 lze nyní zakoupit za méně než 20 tisíc korun, zůstává otázkou, kolik by měl například takový ohebný Galaxy Z Flip FE vlastně stát, a zda se pomalu neblížíme do doby, kdy budou ohebné telefony téměř stejně drahé jako zařízení klasické konstrukce.

Diskuze ke článku
Jaroslav Paleček
Jaroslav Paleček
To je dobrá zpráva. Ohebný telefon bych docela chtěl, ale nechce se mi za něj platit raketu.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Naposledy upraveno: 22. 8. 2023 13:18
To už slyším delší dobu, a nevěřím že bude levný, když se podíváte na ceny které plánuje pro FE tablety a smartphone 2023 a chcete si říct co je k tomu vede, jen základní tablet FE má údajně cenu 760Dolaru.. Ale parametry z loňských modelů S8..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze