Sony představilo sportovní sluchátka WF-SP700N s potlačením okolního ruchu

Sony představilo sportovní sluchátka WF-SP700N s potlačením okolního ruchu
  • Sony představilo kromě telefonů také zajímavá sluchátka WF-SP700N
  • Jsou bezdrátová a s odolností dle certifikace IPX4
  • Kromě toho disponují funkcí digitálního potlačení okolního ruchu

Bezdrátových sluchátek, která jsou vhodná pro sportovní aktivity, je na trhu poměrně dost. Mezi aktivní výrobce patří i Sony, které nově představilo zcela bezdrátová sluchátka, která se pyšní digitálním potlačením okolního hluku a navíc odolností dle certifikace IPX4. Navíc zaujmou svými barevnými variantami, k dispozici bude: černošedá, růžová, žlutozlatá a šedobílá.

Sony WF-SP700N

Sluchátka vsadila na dnešní trend kompletní bezdrátovosti. Nejenom, že jsou bezdrátová směrem k vysílači, ale nepojí je žádný drát ani mezi sebou. Kompletní konektivita a další funkce jsou ukryté přímo ve sluchátkách, která si vkládáte do ucha.

Sony WF-SP700N

Potlačení okolního ruchu Sony nabízí ve vícero nastaveních. Například u sportovních aktivit venku oceníte režim Ambient Sound, který vám stále dovolí vnímat i okolní situaci. Sluchátka WF-SP700N jsou s krytím IPX4 odolná proti polití vodou, což znamená, že je můžete nosit v dešti nebo se zpotit, aniž byste je tím poškodili. Byla navržena s obloukovou podpěrou, takže bezpečně padnou do vašich uší, ať už děláte cokoli.

Sony WF-SP700N

Samotná sluchátka bohužel nemají příliš dobrou výdrž, počítat byste měli maximálně se 3 hodinami, dalších 6 hodin by mělo nabídnout dobíjecí pouzdro, do kterého se sluchátka ukládají k odpočinku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze