Stáhněte si krásné nové tapety z Pixelů 2

2
Stáhněte si krásné nové tapety z Pixelů 2
  • Působivé živé tapety z nových Pixelů od Googlu jsou díky šikovnému vývojáři k dispozici ke stažení
  • Potřebovat budete jen původní aplikaci Tapety od Googlu z Google Play a modifikovaný APK soubor
  • Tapety by měly fungovat na všech zařízeních s Androidem 6.0 a výš

Pokud jste se dívali na konferenci Googlu ku příležitosti představení nových Pixelů 2, mohli jste si všimnout, že nemalou část prezentace si ukously dokonce i nové tapety v Pixel Launcheru. Ty mají být samozřejmě stejně jako samotný launcher exkluzivní pouze pro nové Pixely, ale nebyl by to Android, aby se taková drobnost nedala obejít.

Ke stáhnutí už je pár dní formou APK nová verze Pixel Launcheru, který si můžete dopřát téměř pro všechna zařízení. S tapetami už to však tak snadné nebylo a doteď každému, kdo se je pokusil do svého telefonu nahrát, padaly. Na pomoc naštěstí přispěchal indický vývojář Pranav Pandey, který se rozhodl s tapetami něco udělat a jeho výtvor si nyní můžete stáhnout a používat prakticky na všech Android zařízeních.

Tapety

Pro správné fungování musíte mít nejprve staženou aplikaci Tapety přímo od Googlu, kterou najdete zdarma v obchodě Google Play. Až poté můžete nahrát modifikovanou APK aplikaci Pixel Wallpapers 2017 z tohoto odkazu. Dostanete tak přístup k řadě nových tapet s několika pěknými satelitními snímky, na kterých se pár prvků hýbe. Jsou tu abstraktní tvary, které se mění při pohybu telefonu, tekutina měnící se při každém dotyku nebo překrásně snímky vesmíru.

Nabízí se i tapety, které vyjadřují procenta baterie, počasí či nově v reálném čase ukazují proudění vzduchu. Pro jejich zapnutí stačí po instalaci APK jít klasicky do tapet a najít si nové živé tapety. I my jsme si tento postup zkusili a skutečně funguje, což můžete vidět na všech přiložených snímcích.

Tapety

Tapety by měly běžet na všech telefonech s Androidem 6.0 a výš, přičemž ještě více informací a obrázků můžete nalézt na XDA fóru.

Stáhnout Tapety

Google Play (zdarma)

Zdroj: forum.xda-developers.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Milan
Ja aplikaci tapety nepotřebuji. Stáhl sem si xda aplikaci a tapety mám v launcheru.
David
Na LG G6 jsem zaznamenal trhané menu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze