Redmi K20 uniká na dalším snímku. Tentokrát ve smyslné červené

8× aktualizováno
Redmi K20 uniká na dalším snímku. Tentokrát ve smyslné červené
  • Smartphone by měl být poháněn Snapdragonem 855
  • Nabídne 6,39palcový displej s integrovanou čtečkou otisků prstů
  • PR oddělení potvrdilo účast brand manažera na premiéře filmu

Aktualizováno 27. 5. 2019

Do představení očekávaného Redmi K20 zbývá pouhý den a ukrátit si jej můžeme například snímkem, na kterém je zachycené působivá varianta Flame Red. Záda telefonu vypadají velmi originálně a jsme zvědaví, jak se telefon předvede naživo. Otázkou v tuto chvíli zůstává, jaký materiál zad výrobce použije.

Redmi K20
Redmi K20 ve variantě Flame Red

Aktualizováno 24. 5. 2019

K představení Redmi K20 má dojít již za pouhé čtyři dny, a abychom si čekání ukrátili, můžeme si prohlédnout čerstvě uniklý render, který zveřejnil mysmartprice.com. Telefon je na něm vyobrazen ve smyslně červené barvě se zajímavou holografickou úpravou zad. Všimnout si můžeme rovněž trojice vertikálně umístěných senzorů fotoaparátu.

Redmi K20

Aktualizováno 20. 5. 2019

Skrze sociální síť weibo.com nyní unikl oficiální plakát, na kterém je odhaleno datum představení chystaného Redmi K20. Stane se tak již příští týden, konkrétně 28. května. Spekuluje se, že bychom se možná mohli dočkat dvou verzí – K20 a K20 Pro.

Aktualizováno 14. 5. 2019

Generální ředitel společnosti Redmi, Lu Weibing, dnes na weibo.com konečně odhalil název chystané vlajkové lodi se Snapdragonem 855. Přívlastek „K20“ odkazuje na řadu „K“, která má představovat supervýkonné vlajkové lodě a také na slovíčko „killer“, tedy zabiják (dalších telefonů). Číslovka dvacet pak na nic specifického neodkazuje, možná se však nechalo Redmi inspirovat u Huawei. Podle slov Weibinga se totiž od Huawei mají hodně co učit.

Aktualizováno 13. 5. 2019

Na weibo.com se opět objevila zmínka o chystaném modelu značky Redmi, nově se spekuluje o názvu Redmi Pro 2. Vyfotografovaná stránka zobrazuje specifikace telefonu, kde je zmíněn 6,39palcový displej s integrovanou čtečkou otisků prstů. Pokud jde o rozlišení, počítá se s Full HD+ a krycím sklíčkem Gorilla Glass 6. Baterie má mít kapacitou 3 600 mAh a podporovat rychlé nabíjení až výkonem 27 W. Ve výbavě se dokonce objeví také infračervený port. Novinka má být k dispozici v červené, modré a černé barevné variantě.

Redmi Pro 2

Aktualizováno 9. 5. 2019

Proud novinek o chystané vlajkové lodi od Redmi neustává, právě naopak. S novými střípky informací přichází i tentokrát generální ředitel Lu Weibing, a to skrze weibo.com, kde zveřejnil printscreen obrazovky, a prozradil tak přítomnost čtečky otisků prstů v displeji. Rovněž avizoval, že bude mít vlajková loď Redmi fantastickou výdrž, čemuž by odpovídaly předchozí zmínky o baterii s kapacitou až 4 000 mAh. S oficiálním představením telefonu, jehož přesné označení stále neznáme, se počítá na 13., nebo 22. května.

Redmi

Aktualizováno 6. 5. 2019 16:35

Sociální síť weibo.com nás informacemi o chystané vlajkové lodi od Redmi zásobuje. Nyní se spekuluje, že kódové označení bude znít Raphael a zveřejněný screenshot odhalil, že vrcholná varianta má disponovat velkorysým 256GB interním úložištěm.

Aktualizováno 6. 5. 2019

Generální ředitel Redmi, Lu Weibing, se na sociální síti weibo.com doopravdy činní. V nejnovějším příspěvku totiž zveřejnil informace o fotoaparátech chystané vlajkové lodi. K dispozici bychom měli mít sestavu, která je velmi podobná Xiaomi Mi 9 SE – 48megapixelový hlavní snímač tak doplní 13megapixelový ultraširokoúhlý senzor a chybět nebude ani 8megapixelový dvojnásobný teleobjektiv. Zároveň uvedl, že se můžeme těšit i na přítomnost 3,5mm jacku a NFC.

Aktualizováno 2. 5. 2019

Objevily se informace, že chystaný telefon Redmi ponese název Redmi X. Dokonce to naznačovala i fotografie s plakátem a reklamou na novinku.

Redmi X

Pouhý den však stačil k tomu, aby byly informace o názvu vyvráceny. Postaral se o to generální manažer Redmi Lu Weibing, který na sociální síti uvedl, že chystaný model bude mít rozhodně originálnější název než Redmi X.

Původní informace z 24. 4. 2019

Čínský server cnmo.com přináší informace o tajemném Redmi s výsuvnou kamerkou, který byl spatřen na filmové premiéře nového filmu Avengers: Edngame.

Na fotografii je zachycen Lu Weibing, brand manažer nově vzniknuvší podznačky Redmi, jak si objednává občerstvení před začátkem filmu. V levé ruce drží smartphone bez výřezu či „průstřelu“, který by měl disponovat výsuvným fotoaparátem a také Snapdragonem 855. PR oddělení společnosti následně potvrdilo účast Lua na premiéře filmu, o tajemném smartphonu se však nezmínilo.

Diskuze ke článku
Normální
JJ, taky si prohlížím regály se zbožím s rozsviceným dislplejem telefonu v továrním nastavení otočeným mimo moje zorné pole :D
nechci placku
A kromě zabijáků tam nemáte nic normálního a snadno přenositelného?
Horad68
Ano, určitě bude mít v ruce přístroj, který má na ploše jen 12 zástupců. Jako výstavní vzorek z krámu.

Tohle je reklama na oko, až to není hezké. Navíc, kdo stojí o pohyblivé součástky? Nemá to voděodolnost, není to pevné a další věc, kam můžu přijít prach a do se bude často servisovat za částky kolem 5.000 korun. FUJ, stejný hnusák jako Sam A80 (nebo jak se to jmenuje. Kravina na entou.
KusLedu
vy kuci (Horad68, Normální) vubec nevite co pisete vas totiz vubec nenapadlo protoze ste hloupy ze se takhle nechal vyfotit schvalne jako ochutnavka pred predstavenim a jestli nebydlis nekde na skladce tak 2 zrnka prachu opravdu nevadi :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze