Telefony ze série Moto Z nedostanou Mod hardwarové klávesnice

6
Telefony ze série Moto Z nedostanou Mod hardwarové klávesnice
  • Prodej hardwarové klávesnice pro Moto Z se nakonec neuskuteční
  • Novinka byla dokonce letos představena na konferenci CES
  • Obtížnost výroby některých součástí a nerealistická očekávání obchodníků však tento projekt pohřbila
  • Možná se však časem dočkáme nějaké alternativy

Pokud patříte mezi ty, kteří se těšili na Mod hardwarové klávesnice pro sérii Moto Z, musíme vás zklamat. Tato klávesnice se nakonec nebude prodávat a další aktivity kolem ní byly zrušeny. Důvodem byl především nezájem obchodů z důvodu malého podílu Moto Z na trhu.

V podstatě jediné místo, kde byl projeven zájem o tento Mod, byl crouwdfundingový portál Indiegogo, kde projekt vybral dokonce 115 % z cílené částky. Klávesnice pak byla představena na konferenci CES a zdálo se, že prodeji už nic nebrání. Obtížnost výroby některých součástí a nerealistická očekávání obchodníků však nakonec znamenají konec klávesnice. Tým, který stál za jejím vývojem, se však myšlenky hardwarové klávesnice úplně nevzdává a nyní vyvíjí zatím blíže nespecifikovanou alternativu pod kódovým označením „Q-device“.

Diskuze ke článku
Kordik
Tak to je v kelu, tak dlouho vyhlížím tuto jedinou naději na hw landscape qwerty, a nakonec skončila... Smrt celodotykáčům! :-(
Josef Kubeš
Josef Kubeš
Já jsem přispěl. Těch pár korun si refundovat nenechám a počkám, jak bude vypadat ten "Q" projekt.
Blue Sun
Blue Sun
V Číně to nedovedou vyrobit? Že by si Lenovo nekoupilo ty správné lidi? Když to dovede Blackberry v mnohem složitější podobě, proč by ne oni?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze