Známe další střípky výbavy blížícího se Honoru 10

4× aktualizováno
21
Známe další střípky výbavy blížícího se Honoru 10
  • Další zařízení Honor je na obzoru
  • Model 10 má mít duální fotoaparát a čtečku otisků pod displejem
  • K představení by mělo dojít již 19. dubna

Aktualizováno 16. 4. 2018

Honor 10 prošel certifikačním úřadem TENAA v Číně, což nám částečně odhalilo výbavu. Například rozměry zařízení mají být 149,6 × 71,2 × 7,7 milimetrů a displej s poměrem stran 19:9 a výřezem naroste na 5,84 palce. O přísun energie se postará baterie s kapacitou 3 320 mAh. Duální fotoaparát na zadní straně bude kombinovat rozlišení 16 a 24 megapixelů, zatímco systém obstará Android 8.1 Oreo a nadstavba EMUI. K představení má dojít 19. dubna, avšak evropská premiéra má proběhnout až 15. května v Londýně.

Aktualizováno 11. 4. 2018

Dnes se můžeme podívat na detailní fotografii zadní strany. Na ní lze vidět duální fotoaparát se světelností f/1,6 či velmi zajímavé barevné ladění telefonu. Spekuluje se, že by se barva zařízení mohla měnit v závislosti na teplotě. Do červených odstínů se zbarví v teple, tedy když budete telefon držet například v ruce, naopak k modrým odstínům zamíří v chladu.

Honor 10

Aktualizováno 9. 4. 2018

Po několika dnech je vše jinak. Honor 10 se ukáže, avšak podstatně dříve. Nově zveřejněné pozvánky totiž zmiňují datum 19. dubna, což je již za 10 dní. Současně můžeme vidět, že novinka značky Honor nabídne duální fotoaparát, který by měl být zcela shodný s Huawei P20. Dojít by mělo také na efektní barevnou variantu Twilight. Otázkou nyní zůstává, co Honor chystá na 15. května, tedy na den, na který lákala předešla pozvánka.

Honor 10

Aktualizováno 5. 4. 2018

V minulém týdnu se začalo spekulovat o údajně chystaném Honoru 10, který se zřejmě už v příštím měsíci představí. Honor totiž vypustil oficiální pozvánku na svou blížící se tiskovou konferenci. Ta se má uskutečnit 15. května v Londýně. Z pozvánky můžeme vidět i přibližný vzhled zařízení a rovněž informaci o umělé inteligenci. Ta naznačuje, že půjde o zařízení spíše vyšší třídy.

Honor 10

Původní informace z 29. 3. 2017

Čínský výrobce Huawei, pod kterého spadají i smartphony značky Honor, je k nezastavení. Dnes se dozvídáme o údajné menší variantě k Honoru V10, který se nedávno začal prodávat na českém trhu. Uniklá novinka má nést název Honor 10 a na třech snímcích si můžeme udělat představu o tom, jak by mohla vypadat.

Pravděpodobná podoba Honoru 10

První, čeho si zřejmě všimnete, je ochranné pouzdro, které má maskovací důvod. Výrobce nechce, aby byl finální vzhled telefonu prozrazen zbytečně brzy. I přesto si lze všimnout, že displej bude velký a ve své vrchní části bude mít „vykousnutí“. Pod displej se dostane čtečka otisků prstů a zdá se, že i senzorová tlačítka. Na zadní straně pak spatřujeme horizontálně orientovaný duální fotoaparát. Podrobnější informace nejsou v tuto chvíli známé.

Zdroj: playfuldroid.com, digitaltrends.com, gizchina.com, weibo.com, shouji.tenaa.com

Diskuze ke článku
Roman Matúš Labuš
Roman Matúš Labuš
Huawei sa zbláznil, tie výrezy sú nekonečne odporné.
Chiron
Je smutné jak Huawei, který má slušné telefony, jak po stránce technologií, tak softwaru, I když by bylo co vyčítat. Se nesnaží jít svoji cestou a zbytečně se snižuje ke kopírování nesmyslných "inovací" od Apple. To co předvedli u P20 je na blití, jinak by to mohl být dobrý telefon. "Apple má stupidně vykousnutý displej, tak to budem mít taky..." I když je to úplně k ničemu. A ten nádor na zadní straně... Proč? Kdyby byl aspoň uprostřed... Předtím to dokázali zapustit do těla a teď vytvoří takovou obludnost. Fakt nechápu proč to dělají, když mají potenciál jít svou vlastní cestou. Takhle zbytečně přicházejí o zákazníky.
Standys
Nic, co by se nedalo čekat. Aspoň že ten foťák není směrem dolů...
Blue Sun
Blue Sun
Měli to udělat opačně, výkus se čtečkou dole a nahoře plný rámeček. Aspoň by to bylo originální. :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze