Větší a kvalitní tablet s Androidem? Blíží se Motorola Moto Tab G70

Větší a kvalitní tablet s Androidem? Blíží se Motorola Moto Tab G70
Fotografie: Motorola
  • Nasazen bude 11palcový displej s 2K rozlišením
  • Tablet bude disponovat zvýšenou odolností dle stupně krytí IP52
  • Výdrž by se měla pohybovat kolem 15 hodin

Situace na poli tabletů s Androidem stále není příliš růžová, ačkoliv se v loňském roce přeci jen mírně zlepšila, a to především s příchodem povedeného Xiaomi Padu 5. Naději na další zajímavé kousky máme i letos díky připravovaném tabletu Motorola Moto Tab G70, o kterém informuje nejen indický obchod Flipkart, ale také známý Evan Blass.

Motorola Moto Tab G70

Již nyní tak víme, že půjde spíše o větší zařízení s 11palcovým displejem, který bude mít poměr stran 15:9 a 2K rozlišení. Maximální jas má činit 400 nitů a chybět nemá ani speciální certifikace pro sledování obsahu z Netflixu a Amazon Prime Video ve vysokém rozlišení. Sledování videí pak umocní i solidní ozvučení prostřednictvím čtyř reproduktorů.

Tablet bude spoléhat na procesor Helio G90T od MediaTeku a 4GB RAM. 64GB úložiště je spíše průměrné, ale slot pro paměťovky chybět nebude. Dále zaujme hliníková konstrukce s IP52, což znamená, že odolá stříkající vodě. Na zadní straně lze počítat s 13megapixelovým fotoaparátem, zatímco pro videohovory je na čelní straně kamerka s 8 megapixely.

V těle tabletu má být baterie s kapacitou 7 700 mAh, která má vystačit na 15 hodin běžného používání. Opětovné nabíjení je možné výkonem 20 W prostřednictvím drátové nabíječky. Motorola Moto Tab G70 by se měl již 18. ledna objevit na indickém trhu, nicméně jeho dostupnost na dalších trzích je prozatím neznámá.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze