Vivo na nové telefony poskytuje bezplatnou tříměsíční záruku na displej

Vivo na nové telefony poskytuje bezplatnou tříměsíční záruku na displej
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Akce platí pro telefony zakoupené od 1. června do 31. srpna
  • O opravu obrazovky se stará autorizovaný servis VSP DATA

Vivo připravilo pro všechny své zákazníky speciální akci v podobě tříměsíčního pojištění na mechanické poškození displeje, a to jednou na každé zařízení. Akce platí pro zařízení nakoupené z oficiální distribuce na území České republiky od 1. června až 31. srpna a týká se jak stávajících modelů Y70, Y20s a Y11s, tak i smartphonů, které Vivo uvede na český trh v následujících týdnech.

Záruka na opravu displeje platí jednou během prvních tří měsíců od nákupu u autorizovaných prodejců Alza, Datart, Mall, CZC, Electro World, Mobil pohotovost, Space a Smarty. „Jelikož jsou smartphony nejosobnějšími zařízeními, která máme a bereme všude s sebou, může dojít k náhodným pádům a poškozením. Touto akcí chceme poskytnout našim zákazníkům takové podmínky, aby si mohli svůj telefon užívat s maximálním pohodlím. Pokud dojde k poškození přístroje, zákazníci si mohou být jisti, že dostávají nejlepší servis se zachováním standardní záruky,“ říká Roman Šebek, Country Sales Director z českého zastoupení společnosti Vivo.

Jak záruku využít

Předpokladem pro využití záruky je předání telefonu do autorizovaného servisu VSP DATA na kontrolu. Při požadavku záruční opravy musí zákazník předložit nebo přiložit kopii faktury nebo dokladu o nákupu, aby autorizovaný servis mohl zkontrolovat, zda je zařízení stále v záruce.

Dojde-li k závadě displeje během záruční doby opravy obrazovky, společnost Vivo bude ve výše uvedeném období poskytovat v rámci této záruky jednu z následujících možností, a to buď bezplatnou opravu mobilního zařízení, nebo bezplatnou výměnu mobilního zařízení za ekvivalentní produkt. Kompletní podmínky této záruky výrobce naleznete na vivo.com/cz.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze