Vodafone nabízí k předplaceným kartám až 11 GB dat na půl roku za polovic

1
Vodafone nabízí k předplaceným kartám až 11 GB dat na půl roku za polovic
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • S balíčkem od Vodafonu lze každý měsíc získat až 11 GB dat i neomezené SMS v síti
  • Akce běží pouze do konce dubna

Nejnovější limitovaná nabídka od Vodafonu potěší zejména datově náročnější předplacenkáře. S novým balíčkem mohou každý měsíc získat až 11 GB dat i neomezené SMS v síti, a to za polovinu běžné ceny. Cenové zvýhodnění platí celých šest měsíců, tudíž mohou balíček zákazníci naplno využít nejen během jara, ale také při letní dovolené.

Nabídka dostupná na vodafone.cz je určena pro stávající i nové zákazníky, do 30. dubna si stačí aktivovat balíček na speciální stránce v samoobsluze Můj Vodafone. V rámci balíčku poté zákazníci získají neomezené SMS v síti Vodafone a 11 GB dat, z nichž si 5 GB mohou každý měsíc v Můj Vodafone vyzvednout. Místo standardní ceny 349 Kč nyní zaplatí 175 Kč a 50% zvýhodnění jim zůstane celých šest měsíců.

S jarním obdobím začínají lidé žít aktivněji. Nové zážitky pak často sdílí s ostatními, mobilní data se jim tedy hodí dvojnásob. Vzhledem k pozitivním ohlasům na naši vánoční kampaň jsme se rozhodli zopakovat jeden z adventních dárků a nabídnout zákazníkům datový balíček 11 GB jen za polovinu ceny na půl roku. Jeden GB v tuto chvíli tedy vyjde na pouhých 16 korun,“ říká Josef Bína, manažer segmentu předplacených karet ve Vodafonu.

Aby byl proces co nejjednodušší a zákazník nemusel nic dalšího řešit, obnoví se balíček každý měsíc automaticky. Více informací je k dispozici v podmínkách na vodafone.cz.

Diskuze ke článku
Tomas Chabera
Tomas Chabera
Naposledy upraveno: 18. 4. 2023 17:15
Boha kdo to vymýšlí ty objemy datových balíčků?
To už fakt není normální.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze