Zmáčkli jsme nové zrcátko. Testujeme HTC U11+

10
Zmáčkli jsme nové zrcátko. Testujeme HTC U11+
  • Do redakce si přeci jen našlo cestu velké HTC U11+
  • Lákat bude nejen na neuvěřitelně lesklou zadní stranu, ale také na funkci Edge Sense
  • Novinka i přes 6palcový displej padne velmi dobře do ruky
  • Velmi nadějně to vypadá s výdrží baterie

HTC U11+ bylo oficiálně představeno již v listopadu loňského roku, tedy půl roku nazpět. Cestu do naší redakce si však v současnosti největší HTC našlo až nyní a i s odstupem času je jednoznačně o co stát. Po rozbalení z krabice vás U11+ okamžitě upoutá neuvěřitelně lesklou zadní stranou. Odstín keramicky černé dokonale supluje zrcátko a vy se v telefonu uvidíte naprosto dokonale. Ve vašem okolí tak s HTC U11+ jednoznačně vzbudíte pozornost. Stinnou stránkou jsou samozřejmě otisky prstů. Jsou stále viditelné, ale možná ne tolik, jak byste u natolik lesklého zařízení očekávali.

HTC U11+

Pokud vás odlesky příliš neberou, možná vás HTC U11+ zláká na funkci Edge Sense. HTC na ni nadále trvá a v jednoduchosti jde o ovládání pomocí stisku boků zařízení. Vše si můžete nastavit – intenzitou stisku počínaje a akcemi na zmáčknutí konče. Vše funguje naprosto skvěle. V základu je vše nastaveno na spuštění fotoaparátu, ale můžete si vybrat cokoliv jiného. Jednotlivé akce lze následně v rámci beta testování zvolit i v konkrétních aplikacích.

HTC U11+
Funkce Edge Sense

Takřka celou čelní stranu zabírá 6palcový Super LCD displej s poměrem stran 18:9 a rozlišením 2 880 × 1 440 pixelů. Kvality displeje snesou ta nejpřísnější měřítka a rámečky kolem opravdu nejsou nijak velké. Ovládání pomocí tlačítek na pravém boku je pohodlné. Jsou v ideální výšce a jistě se tisknou. Na těle již bohužel nenajdeme 3,5mm jack, což je škoda.

Velmi mile nás v prvních dnech testování překvapila výdrž. Už samotná baterie s kapacitou 3 930 mAh slibovala mnohé a realita nám to, alespoň prozatím, potvrzuje. Po 24hodinovém používání nám z plně nabité baterie zbývá stále ještě polovina. Lze tudíž odhadovat, že dva dny výdrže při náročnějším používání nebudou metou nereálnou.

Závěrem se podíváme ještě na fotoaparát s 12 megapixely, světelností f/1.7 a optickou stabilizací obrazu. Na poměry HTC jsou snímky překvapivě velice slušné. Záznam videa je umožněn buď ve 4K/Full HD rozlišení s 60 snímky za vteřinu.

Ukázkové fotografie

HTC U11+ (testovací video) – 1080p, 60 FPS

HTC U11+ v redakci dále testujeme. Pokud vás cokoliv zajímá, neváhejte a zeptejte se nás přímo v diskuzi pod tímto článkem.

HTC U11+

Rozměry158,5 × 74,9 × 8,5 mm, 188 g
DisplejSuper LCD, 6" (2 880 × 1 440 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 835 MSM8998, 4×2,45 GHz + 4×1,9 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 128 GB, microSDXC
Akumulátor3 930 mAh, doba nabíjení: 1:51 hodin
Diskuze ke článku
Arny2
Nevypadá vůbec špatně. Zajímalo by mě, jak si stojí výdrž baterie. Kdyby byl levnější, tak bych o něm uvažoval
Dragereker
Tento model od HTC sa mi fakt páčil, škoda že nemal 3,5mm jack, ale väčšia škoda je to že sa u nás nepredáva a dá sa objednať len zo stránok HTC...najviac ma zaujal na tomto telefóne foťák, jeho snímky sa mohli rovnať s Pixelom 2.
Knoxvillr
Uz pomaly vychadza nastupca tohto modelu U 12+ a vy s velkou graciou testujete minulorocny model. Ze sa nehanbite vy banda amaterov. To snad nemyslite vazne. Robite z nas citatelov len blbcov. Bud to robte poriadne,alebo vobec
Martin
Záznam videa je umožněn buď ve 4K/Full HD rozlišení s 60 snímky za vteřinu. No to asi těžko 4K 60fps když má S835 který neumí víc jak 30 ale ok chyba se stává.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze