Samsung zlevnil svůj nejlevnější smartphone, vyjde na pouhých 2 690 Kč

Samsung zlevnil svůj nejlevnější smartphone, vyjde na pouhých 2 690 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost

Nejlevnější smartphone od Samsungu je ještě levnější. Galaxy A14 razantně zlevnil a ode dneška ho pořídíte za pouhých 2 690 Kč, čímž se z něj stává snad nejvýhodnější telefon v této cenové relaci. A co víc, i na takto levný kousek získáte zdarma záruku prodlouženou na 3 roky.

Nejlevnější Samsung

Samsung Galaxy A14 aktuálně představuje nejlevnější smartphone v nabídce jihokorejského výrobce na tuzemském trhu. A teď je u Mobil Pohotovosti ještě levnější. Za 2 690 Kč (dříve 3 190 Kč) jde přímo o ideální telefon pro děti, prarodiče nebo zkrátka pro jakékoli nenáročné uživatele.

Ovšem i navzdory nízké ceně má solidní výbavu. Za zmínku určitě stojí velký 6,6palcový displej s 90Hz obnovovací frekvencí, trojitý fotoaparát s hlavním 50Mpx snímačem, velká 5000mAh baterie s podporou rychlejšího 15W nabíjení a hlavně i podpora nejnovějšího Androidu 14. Dostupný je ve verzi se 64GB nebo 128GB úložištěm, přičemž druhá zmiňovaná varianta se vyplatí ještě o kousek víc, protože vychází jen o tři stovky dráž.

Samsung nicméně výrazně zlevnil i další telefony řady Galaxy A. Sleva padla i na výše zmíněný Galaxy A14 ve verzi s 5G, nový Galaxy A15 nebo vyšší řadu Galaxy A23. Kompletní nabídku najdete přímo na této stránce.