Podívejte se na první fotografie chytrých hodinek Honor Watch Magic 2

Podívejte se na první fotografie chytrých hodinek Honor Watch Magic 2
  • Design by měl velmi připomínat klasické hodinky s tenkými rámečky a kruhovým tvarem
  • Ovládání bude kromě displeje zajišťovat i dvojice tlačítek
  • K představen by mohlo dojít 26. listopadu

Aktualizováno 20. 11. 2019

Společnost Honor se v současnosti připravuje na představení nových chytrých hodinek Honor Watch Magic 2, které mají být odhaleny 26. listopadu společně s vlajkovými loděmi Honor V30 a V30 Pro.

Pár dní před oznámením unikají první oficiální fotografie hodinek, které se příliš neliší od nedávno testovaných Huawei Watch GT2.

Původní informace z 13. 11. 2019

Segment chytrých hodinek by se měl za necelé dva týdny rozšířit o Honor Watch Magic 2. Jejich přibližnou podobu přináší formou skic gsmarena.com. Ty odhalují hodinky jemných tvarů připomínající spíše klasické ručičkové hodinky, než moderní smartwatch. Budou kulaté a mít kovový rámeček + 2.5D krycí sklíčko. V průměru budou mít hodinky 46 milimetrů a v tuto chvíli není jisté, zda bude k dispozici i menší varianta.

Ovládání bude obstaráváno nejen pomocí dotykového displeje, ale také skrze dvě boční tlačítka. Očekává se, že hodinky budou zaměřeny rovněž na fitness funkce a sledování aktivity. Na spodní straně by se proto měl objevit senzor srdeční frekvence. Samozřejmostí bude alespoň základní zvýšená odolnost. První generace Watch Magic nabídla operační systém Light OS a lze předpokládat, že se tentýž objeví i v chystané novince. Ta by se měla oficiálně představit 26. listopadu po boku Honoru V30.

Diskuze ke článku
Boubelák
Tak bude představení 26. listopadu nebo 26. prosince? Já bych teda na druhej svátek Vánoční nic nepředstavoval. :D
Carda
Honor Watch Magic a k čemu to? Já mám hodinky prim po dědovi a jsou to nejlepší hodinky na světě ukazují čas datum a taky mají vteřinovou ručičku fakt nekecám nepotřebuji baterku každý ráno je natahuji a tak se mi nikdy nezastaví jen mě štve že se mi nedaří spárovat s ním telefonem huawei mate 10 a taky mě vadí že nemají ciferník 21:9 to bych byl teprve frajer
Pesedm
"Ovládání bude obstaráváno nejen pomocí dotykového displeje, ale také skrze dvě boční tlačítka."
To má i první verze.
Jsem zvědav na final verzi.
Doufám, že budou i ve verzi BLACK s o něco větší baterií.
Markellina Goldshmidt
Markellina Goldshmidt
http://MooXi.net - skvělý projekt pro dospělé, kteří chtějí najít sexuálního partnera

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze