První dojmy z nových Samsungů Galaxy S9 nejdříve na mobilenet.cz

28
První dojmy z nových Samsungů Galaxy S9 nejdříve na mobilenet.cz
  • Loni jsme si pro vás připravili podrobné první dojmy ze špičkových Samsungů Galaxy S8 už na čas, kdy se novinky teprve oficiálně odhalovaly
  • Letos tomu na mobilenet.cz nebude jinak, na kompletní dojmy se můžete těšit již v neděli 18:00

Jak je to možné? I tentokrát jsme se s velmi úzkou skupinou novinářů vydali do Londýna na exkluzivní preview, a to již několik dní před oficiálním představením. Velmi očekávaný telefon jsme si mohli vyzkoušet, projít všechny důležité funkce a i když bylo času velmi málo, můžete se těšit na podrobnou fotogalerii, videopohled a první dojmy. To vše v neděli 25. 2. už v 18:00 na mobilenet.cz, tedy v momentě, kdy bude v Barceloně teprve zahájena tisková konference s oficiálním představením novinky.

Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu! Po čas veletrhu MWC 2018 můžete mobilenet.cz sledovat také na našem redakčním twitterovém blogu, kde vás budeme zásobovat zajímavostmi přímo z místa dění.

Samsung Galaxy S9+ a Galaxy S9

Další, ještě podrobnější informace a zpravodajství, vám přineseme z barcelonské tiskové konference v dalších dnech, a to nejen ohledně Galaxy S9 a Galaxy S9+.

Sledujte tedy mobilenet.cz v neděli od 18:00 hodin. Zatím si můžete přečíst souhrn všech známých informací o Galaxy S9 v našem podrobném článku.

Diskuze ke článku
Zdeněk
Nedá se nic dělat, jste prostě nejlepší ????
Martin Both
Martin Both
Odvádíte skvělou práci. Jen tak dál????
Carda
Celé MWC 2018 bude velmi zajímavé sledovat prakticky většina výrobců představí jeden a ten samí model a lidi budou jásat jaká to je budoucnost :D
Martin McČerný
Martin McČerný
Doufám, že S10 už bude bez čtečky na zádech. Zatím je to generace kompromisů. iPhone X s výstupkem v displeji a pofiderním skenerem obličeje místo čtečky otisků, bez jacku. Galaxy S8-9 s čtečkou na zádech na dost hrozném umístění. Sony mě už nějak nezajímá, od konce zetkové řady vypadají jejich telefony jako čínské kopie, přitom Z3+ je dodnes nádherný mobil. Zbytek výrobců a mobilů je šeď bez nápadu. Obecně si myslím, že mobily dosáhly jakéhosi mezníku, kdy už se jen přidává na tabulkových parametrech, na kterých vlastně ani nezáleží. Úzké rámečky jsou fajn, ale platit za takovou drobnost přes 20 tisíc? Osobně mám pořád ještě starý Galaxy S6, což byl u Samsungu zásadní krok od plastu ke kovu a tenkosti. Tenhle přes 2 roky starý telefon má LTE, 2k displej, quickcharge, stále aktualizovaný a překvapivě rychlý android a doteď vypadá skvěle a lidi se mě čas od času ptají jestli nemám nový mobil :) Proč tedy kupovat S8 nebo S9?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze