První pohled na Motorolu Moto G8. Změna designu a trojice fotoaparátů

3
První pohled na Motorolu Moto G8. Změna designu a trojice fotoaparátů
  • Motorola zřejmě přistoupí ke změně designu svých telefonů
  • Budoucí Moto G8 má mít hned tři zadní fotoaparáty
  • Úhlopříčka displeje se má zastavit na 6,2 palcích

Design většiny Motorol je po léta velmi podobný. Vše se odvíjí od vlajkové řady Moto Z, kde se Motorola dobrovolně svázala rozšiřujícími Moto Mods, díky (kvůli) kterým je nutné zachovávat rozměry a také design zadní strany. Vzhled přebíraly i níže postavené telefony, byť již bez provázanosti na Moto Mods. A tak například i současná Moto G7 má na zádech typický kruh s fotoaparáty. Následující generace by však mohla projít změnou a převzít design od Motorol One. Naznačuje to únik renderů skrze @OnLeaks. Ostatně podívejte se na video.

Můžeme vidět Motorolu Moto G8 s 6,2palcovým displejem. Zajímavě se jeví zadní strana, kde již kruh chybí a fotoaparáty jsou sdruženy vertikálně k levému rohu. V součtu se má na zádech objevit hned trojice fotoaparátů, přičemž rozlišení všech tří má být 12 megapixelů. Rozměry zařízení mají být 160,1 × 71,2 × 9,1 milimetrů. V oblasti fotoaparátů tloušťka naroste na 9,7 milimetrů. Vraťme se ještě krátce k displeji, který má mít malé rámečky a v levém rohu průstřel pro čelní fotoaparát. Telefon celkově připomíná očekávanou Motorolu One Vision, ovšem liší se rozměry i například rozlišením snímačů.

Diskuze ke článku
Tomas
Doufám že to tak nakonec nebude.
Jejich odlišný vzhled má své kouzlo.
kjkszpj
To nemyslia vazne... Tak ako jedni z mala mali trochu svojsky dizajn a oni ho odpisu a pripoja sa k stadu. Parada...
netrockdeals
To Get All the Latest and Trending Deals right in your Inbox, Sign up to Newsletter of NETROCK DEALS. You can also get in touch with us via Mail, Twitter, Facebook, Instagram. Here we will offer you Astonishing Deals
netrock deals

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze