T-Mobile má v nabídce opět „podpultový“ tarif. Nabízí minuty, SMS a 12 GB dat

3
T-Mobile má v nabídce opět „podpultový“ tarif. Nabízí minuty, SMS a 12 GB dat
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Měsíční cena tarifu je 487 Kč
  • Získáte 150 minut, 150 SMS a 12 GB dat
  • Nabídka platí prozatím minimálně do konce ledna

T-Mobile má poměrně bohatou nabídku klasických tarifů, ale ani v té si každý rozhodně nemusí vybrat. Šancí je pak ještě „podpultová“ nabídka v on-line prostoru T-Mobilu.

Tarif od T-Mobilu pořídíte pouze na webu operátora, a to na speciální stránce.

Pro leden zvolil operátor nabídku, která uspokojí středně náročné, kteří hledají mix všech služeb, tedy volání, SMS a dat. Za 487 Kč měsíčně získáte v rámci speciálního tarifu 150 volných minut do všech sítí, 150 SMS zpráv, rovněž do všech sítí, a 12 GB dat. Datovou situaci se pak operátor snaží vylepšit službou Pořád on-line, díky které vám internet nikdy zcela nevypne, ale pouze výrazně zpomalí na 256 kB/s. Tato rychlost dle operátora stačí na klasickou komunikaci, načtení zpráv, jízdních řádů či mobilního bankovnictví. Stejně tak by snížená rychlost měla stačit i pro poslech hudby v nižších kvalitách. Naopak videa vám již fungovat nebudou.

Speciální tarif je určen novým zákazníkům, případně těm, kteří přecházejí od jiného operátora nebo z předplacené karty Twist. Pakliže tedy máte u T-Mobilu jiný paušální tarif, na tento přejít s daným číslem nemůžete. Tarif můžete zakoupit prozatím do 31. ledna 2024, přičemž si nijak operátorovi neuvazujete. Kdykoliv tak tarif můžete přestat využívat, nebo třeba přejít na nějaký klasický. Samotný tarif vám pak operátor ponechá po dobu 60 měsíců, tedy 5 let. Poté může dojít ke změně nabídky či ceny.

Diskuze ke článku
Tomas Chabera
Tomas Chabera
Naposledy upraveno: 3. 1. 20:14
Po vyčerpání zpomalí na 256 kb/s a ne na 256 kB/s. Dost zásadní rozdíl.
Petr Šťastný
Petr Šťastný
No už běžím 😁😁 já mám u T-Mobile 20 G + neomezené volání a sms. A platím včetně DPH 320 Kč
Jaroslav Hronek
Jaroslav Hronek
Je to zlodějna. Když, tak už neomezené volání. Těch 150 minut je na facku

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze