S Huawei Mate 20 Pro v Las Vegas. Podívejte se, jak fotí

26
S Huawei Mate 20 Pro v Las Vegas. Podívejte se, jak fotí
  • S Huawei Mate 20 Pro jsme vyrazili na CES 2019 do Las Vegas
  • Přinášíme fotogalerii testovacích fotografií k vašemu zhodnocení

Na veletrhu CES v Las Vegas jsme Huawei Mate 20 Pro používali jako jediný dokumentační nástroj pro fotografování a video a vůbec poprvé jsme nechali redakční zrcadlovky a kamery kompletně v Praze. Při fotografování interiérů aut se velmi hodil 3× optický zoom s optickou stabilizací, velmi užitečný byl i širokoúhlý režim, kdy se do záběru podařilo vmáčknout celý vůz i v těsném obležení dalšími novináři a bez možnosti „couvat“ dál od objektu.

Kromě mnoha výstupů na mobilenet.cz, fDrive.cz i fZone.cz jsem s Matem 20 Pro pochopitelně vyrazil i do víru (převážně nočního) Las Vegas a vyzkoušel v praxi schopnosti tohoto fotomobilu. Jak fotí? Zhodnocení necháme na vás, níže přinášíme kompletní fotogalerii nijak neupravených fotografií. Ty byly pořízeny v plně automatickém režimu, kdy telefon pomocí umělé inteligence často volil speciální noční režim skládající více snímků do jedné fotografie.

Diskuze ke článku
Cvak
Tomu teda říkám mazanice. Ta honba za něčím, čeho ta zařízení ani nejsou schopná začíná být absurdní. Nějaké AI je u foťáku naprd, dokud bude optika a čip velká jako špendlík. Tomu nelze říkat focení, ale produkce mazanic. Jestli tohle někdo koupí kvůli focení, tak ho lituji. S podobnými aparáty ani focení neprobíhá, to by byla degradace této ušlechtilé disciplíny.
Lukáš
Na mobil neuvěřitelně krásné fotky, zavistivci zrudnou ????
Blue Sun
Blue Sun
V malém náhledu to vypadá tak hezky... dokud nechci vidět nějaký detail. No jo, ale on tam není!
Petr
Pánové, vy vážně každou fotku tisknete na formát 90x60 případně děláte ze všeho výřezy? Tak pak si kupte zrcadlovku či bezzrcadlo... Je nad slunce jasné, že žádné fotky z mobilu zvětšené na 100% nebudou dobré... A z nočního režimu vůbec ne. Ale zkuste si vzít jakýkoliv telefon a v noci udělejte 1 snímek. Kvůli šumu nepoužitelné. Díky nočnímu režimu moc pěkné (ale bez výřezu či zvětšení...).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze